Alberte Kielstrup Madsen, skadet, vil ikke deltage i landsholdsamlingen, rapporterer Håndbold.dk.
2 mins read

Alberte Kielstrup Madsen, skadet, vil ikke deltage i landsholdsamlingen, rapporterer Håndbold.dk.

Alberte Kielstrup Madsen ude af landsholdssamling på grund af hofteproblemer

Alberte Kielstrup Madsen, den venstrehåndede højre back, vil desværre ikke være en del af den kommende landsholdssamling. Årsagen er problemer med hoften, som forhindrer hende i at deltage i de to forestående kampe mod Japan. Dette ville have været hendes debut på landsholdet.

Landstræner Jesper Jensen udtrykker ærgrelse

Landstræner Jesper Jensen udtaler: “Det er rigtigt ærgerligt for Alberte, og vi er kede af at hun ikke får mulighed for at vise sig frem i denne landholdssamling. Vi håber, at hun hurtigt kommer sig over sine hofteproblemer, så hun igen kan være et aktiv for både Nykøbing Falster Håndbold og landsholdstruppen.”

Helene Kindberg indkaldt som erstatning

Som erstatning for Alberte Kielstrup Madsen har landstræneren indkaldt København Håndbolds højre back, Helene Kindberg. Kindberg, der ligesom Madsen er venstrehåndet, har tidligere været en del af landsholdstruppen, men har endnu sin landsholdsdebut til gode. Hun vil møde ind til landsholdssamlingen sammen med resten af truppen den 2. april.

Danmark møder Japan i april

Danmark vil møde Japan til kamp den 6. april i Odense og igen den 7. april i Silkeborg.

Citat fra webstedets forfatter

“Forfatterens navn” udtaler: “Dette er en vigtig tid for vores landshold, og vi håber på en hurtig bedring for Alberte. Vi ser frem til at se, hvad Helene Kindberg kan bringe til holdet.”

Konklusion fra webstedets forfatter

“Forfatterens navn” konkluderer: “Selvom det er en skam, at Alberte Kielstrup Madsen ikke kan deltage i denne landsholdssamling, er vi sikre på, at Helene Kindberg vil gøre sit bedste for at bidrage positivt til holdet. Vi ser frem til de kommende kampe mod Japan.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *