Aalborg Håndbold vinder over storhold og kvalificerer sig til Final 4: Holdet har store drømme for fremtiden
3 mins read

Aalborg Håndbold vinder over storhold og kvalificerer sig til Final 4: Holdet har store drømme for fremtiden

Aalborg Håndbold sikrer sig en plads i Champions League semifinalen

Aalborg Håndbold har sikret sig en plads i semifinalen i Champions League. Dette blev bekræftet onsdag, da de nordjyske håndboldspillere besejrede det ungarske hold Veszprem med en score på 33-28 på hjemmebane i Aalborg. Dette betyder, at Aalborg Håndbold har vundet de to kvartfinalekampe med en samlet score på 64-60.

Dette er anden gang i Aalborg Håndbolds historie, at de har kvalificeret sig til Final 4 i Champions League. Den første gang var i 2021, hvor de også nåede finalen, men tabte til FC Barcelona.

Semifinalerne i Champions League vil blive afholdt den 8. og 9. juni i Køln, Tyskland. Det hold, som Aalborg Håndbold skal møde i semifinalen, vil blive afgjort ved en lodtrækning den 7. maj.

En af kampens store profiler, Niklas Landin

En af kampens mest fremtrædende spillere var Niklas Landin, der flere gange demonstrerede sin ekspertise som målmand for Aalborg Håndbold. Han udtrykte stor begejstring over resultatet af kampen. “Det er fantastisk. Det er noget, vi har drømt om, og noget jeg har drømt om, efter jeg skiftede til Aalborg. Det er fantastisk, at vi kan opleve det her med et dansk hold også,” sagde Niklas Landin.

Gæsterne kom bedst fra land

Kampen startede med høj intensitet, hvor gæsterne fra Ungarn hurtigt satte dagsordenen. Trods en tidlig straffekast fra Aalborgs danske landsholdskeeper, Niklas Landin, var nordjyderne bagud mod et Veszprem-hold, som stormede frem og efter de første ti minutter var foran med 7-4.

Unge Aalborgstjerner går forrest

Efter pausen havde Aalborg en god mulighed for at trække yderligere fra, da Veszprem blev ramt af en udvisning. Men de to minutter endte ungarerne med at vinde 1-0, og det virkede generelt til at gæsterne pludselig havde fået en smule tro på tingene igen. Føringen var reduceret til to.

Konklusion

Aalborg Håndbold formåede at holde fast i deres føring, og med fem minutter tilbage af kampen vippede det frem og tilbage. Men med en scoring fra Mads Hoxer, en redning fra Niklas Landin og et straffekast fra Mikkel Hansen, kunne Aalborg Håndbold fejre en hjemmesejr på 33-28.

Forfatterens kommentar

“Håndbold er en sport, der kræver både fysisk styrke og strategisk tænkning. Aalborg Håndbold har demonstreret begge dele i denne kamp, og det er tydeligt, at de er et hold, der har potentialet til at nå langt i Champions League,” siger forfatteren af artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *