Aalborg Håndbold udnævner deres første æresmedlem
1 min read

Aalborg Håndbold udnævner deres første æresmedlem

Aalborg Håndbold udnævner Per Jessen som æresmedlem

Aalborg Håndbold har netop udnævnt sit første æresmedlem i klubbens historie. Valget faldt på Per Jessen, der har haft en lang karriere inden for håndboldverdenen og har været en vigtig skikkelse i sporten i over 50 år.

Per Jessen startede sin trænerkarriere tilbage i 1973, hvor han blev cheftræner for Aalborg KFUMs kvinder. Siden da har han været talentchef i det tidligere Aalborg HSH og har også arbejdet tæt sammen med Aalborg Håndbolds nuværende direktør, Jan Larsen, i både Vadum Håndboldklub og AaB håndbold.

For at hylde Per Jessen blev der arrangeret en ceremoni på banen inden dagens kamp mod TTH Holstebro i Sparekassen Danmark Arena. Hele 5000 tilskuere var til stede for at fejre æresmedlemmet.

Direktør Jan Larsen udtaler: “Per Jessen har gjort en utrolig indsats for håndbolden gennem årene, og det er kun passende, at han nu bliver anerkendt som æresmedlem i vores klub. Han har været en vigtig del af Aalborg Håndbolds historie, og vi er stolte over at have ham med os.”

Med udnævnelsen af Per Jessen som æresmedlem markerer Aalborg Håndbold en milepæl i klubbens historie. Det er en anerkendelse af hans dedikation og bidrag til sporten gennem årene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *