Aalborg Håndbold rekrutterer en træner med stor erfaring og kompetence.
1 min read

Aalborg Håndbold rekrutterer en træner med stor erfaring og kompetence.

Aalborg Håndbold styrker målmandstræningen med landsholdstræner

Aalborg Håndbolds målmandspar, Niklas Landin og Fabian Norsten, kan forvente øget træningsintensitet i den kommende sæson. Klubben har nemlig tilføjet Michael Bruun, målmandstræner for både herre- og kvindelandsholdet, til deres trænerstab. Dette blev annonceret af Aalborg Håndbold i en pressemeddelelse.

Michael Bruun bringer omfattende erfaring til Aalborg Håndbold

Udover at have trænet landsholdene, har Michael Bruun også erfaring fra forskellige danske ligaklubber og den anerkendte klub Flensburg-Handewitt.

Aalborg Håndbolds vision om at blive verdens bedste

Jan Larsen, direktør i Aalborg Håndbold, udtaler: “Med vores erklærede vision om at blive verdens bedste håndboldklub, er det naturligt hele tiden med at søge nye steder, hvor vi kan lægge et par ekstra procent på det fundament, vi har fået skabt.”

Citat fra forfatteren

“Forfatteren af webstedet udtaler: ‘Med tilføjelsen af Michael Bruun til trænerstaben, viser Aalborg Håndbold deres dedikation til at forbedre og styrke deres hold yderligere. Dette er et klart tegn på deres ambition om at blive verdens bedste håndboldklub.'”

Konklusion fra forfatteren

“Forfatteren af webstedet konkluderer: ‘Aalborg Håndbolds beslutning om at tilføje Michael Bruun til deres trænerstab er et vigtigt skridt i retning af at realisere deres vision. Med hans erfaring og ekspertise, kan klubben forvente en betydelig forbedring i deres målmandstræning, hvilket vil gavne både Niklas Landin og Fabian Norsten.'”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *