Volkswagen rapporterer, at den nye Golf R blev udsolgt på 8 minutter.
2 mins read

Volkswagen rapporterer, at den nye Golf R blev udsolgt på 8 minutter.

Volkswagen Golf R-udgave ‘333 Limited Edition’ udsolgt på rekordtid trods høj pris

Til trods for en høj pris, blev den nye Volkswagen Golf R-udgave ‘333 Limited Edition’ revet væk fra markedet i løbet af blot otte minutter efter lanceringen. Dette skete på trods af, at bilen uden afgifter koster hele 76.410 euro, hvilket svarer til omkring 569.000 danske kroner.

Den dyreste Golf R nogensinde

Denne pris gør faktisk denne model til den dyreste Golf R, Volkswagen nogensinde har lanceret. Nyheden om det hurtige salg af de 333 biler blev delt af Volkswagens kommunikationsansvarlige, Stefan Voswinkel, på LinkedIn.

Strengere emissionskrav påvirker fremtidige modeller

Med de stadigt strengere emissionskrav, er det usandsynligt, at der kommer en endnu vildere Golf. I hvert fald ikke til de europæiske kunder. Det skal dog nævnes, at 333 Limited Edition udelukkende blev solgt til tyske kunder.

Forfatterens kommentar

“Det er utroligt at se, hvordan Volkswagen Golf R-udgave ‘333 Limited Edition’ blev udsolgt på så kort tid trods dens høje pris. Det viser bare, hvor stor efterspørgslen er efter denne type bil, og det vil være spændende at se, hvordan Volkswagen vil imødekomme denne efterspørgsel i fremtiden”, siger forfatteren af artiklen.

Konklusion

Det er tydeligt, at Volkswagen Golf R-udgave ‘333 Limited Edition’ har ramt en sød plet hos bilentusiaster, trods dens høje pris. Med den hurtige udsolgt status, er det tydeligt, at Volkswagen har skabt en bil, der er i høj efterspørgsel. Det bliver spændende at følge, hvordan Volkswagen vil navigere i fremtiden med de strengere emissionskrav og fortsat høj efterspørgsel efter deres biler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *