Turisme: Jobtab forbundet med Made in Denmark-arrangementet.
2 mins read

Turisme: Jobtab forbundet med Made in Denmark-arrangementet.

Trusler om flytning af Made in Denmark arrangementet

Henrik Toft, udtrykker bekymring for, at det populære golfarrangement “Made in Denmark” ikke vil generere indtægter til Vesthimmerland og regionen. Dette kommer i kølvandet på trusler fra Lars Larsen om at flytte arrangementet. Larsen mener, at Region Nordjylland har brudt en aftale om et årligt tilskud på 7,5 millioner kroner til fonden bag Made in Denmark i de første tre år.

Larsen udtaler til TV2 Nord: “Jeg kan ikke samarbejde med useriøse løgnere, for det er jo det, de er. Så det kan jeg bare ikke.”

Regionsformand afviser brud på aftale

Ulla Astmann, regionsformand fra Socialdemokraterne, benægter at regionen har lovet noget. “Der er ikke nogle skriftlige aftaler eller nogle politiske beslutninger på, at man vil binde sig på tre år,” siger hun.

Made in Denmark har haft en positiv indvirkning i Vesthimmerland, ifølge en rapport. “Der kommer en masse folk, over 80.000 mennesker kommer til denne golfturnering. Og så viser vores rapport også, at de har haft en rigtig god oplevelse til dem, der har været der,” siger Henrik Toft.

Skuffelse over ændret aftale

Knud Kristensen, konservativ borgmester i Vesthimmerland kommune, udtrykker skuffelse over ændringen i aftalen. “Og når man ser på, hvor stor en gevinst det har været for hele Nordjylland med hensyn til turister, med hensyn til opmærksomhed. Der synes jeg, det er meget skuffende, man ændrer på det håndslag, han har givet,” siger han.

Lars Larsen truer med at flytte arrangementet til København og mener, at Ulla Astman bidrager til lukningen af Made In Denmark i Nordjylland. Astman afviser dette og siger: “Jeg mener ikke, at jeg på nogen måde er med til at lukke Made In Denmark. 17 millioner kroner i en opstartsfase er en rigtig, rigtig fin og stor hjælp til golfturneringen.”

Citat fra webstedets forfatter

“Denne situation understreger vigtigheden af klare aftaler og åben kommunikation mellem alle parter involveret i store arrangementer som Made in Denmark. Det er afgørende for at sikre arrangementets succes og den positive økonomiske indvirkning på regionen.”

Konklusion fra webstedets forfatter

“Uanset udfaldet af denne situation, er det klart, at Made in Denmark er et vigtigt arrangement for regionen, både økonomisk og kulturelt. Det er afgørende, at alle parter arbejder sammen for at finde en løsning, der sikrer arrangementets fremtid i Nordjylland.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *