Tre danske golfspillere kvalificerer sig til DP World Tour.
3 mins read

Tre danske golfspillere kvalificerer sig til DP World Tour.

Tre danske golfspillere kvalificerer sig til DP World Tour.

DP World Tour byder velkommen til tre nye danske golfspillere

Sebastian Friedrichsen, Jonathan Gøth-Rasmussen og Søren Broholt Lind er nu en del af DP World Tour.

I den kommende sæson vil DP World Tour, tidligere kendt som European Tour, introducere tre nye danske golfspillere. Sebastian Friedrichsen, Jonathan Gøth-Rasmussen og Søren Broholt Lind har sikret deres plads på touren ved Final Stage turneringen i Spanien.

De 25 bedste spillere ved turneringen i Spanien fik adgang til næste års DP World Tour. Sebastian Friedrichsen sluttede på en imponerende tredjeplads, mens Jonathan Gøth-Rasmussen og Søren Broholt Lind begge endte på en samlet 22. plads.

Global turnering med dansk deltagelse

DP World Tour inkluderer turneringer over hele verden, herunder den danske golfturnering Danish Golf Championship. Final Stage turneringen har været i gang i Spanien siden fredag.

Danske spillere skaber opmærksomhed

Sebastian Friedrichsen var tæt på at vinde turneringen og lå i spidsen inden sidstedagen onsdag. Dog gik han runden i par onsdag, hvilket resulterede i en samlet tredjeplads. Jonathan Gøth-Rasmussen fik en drømmestart på runden søndag med en hole-in-one, men gik tre slag over par på onsdagens sidste runde. Det var dog stadig nok til en samlet plads i top 25.

En tæt kamp om top 25

Søren Broholt Lind sikrede sig akkurat en plads i top 25 med en eagle på allersidste hul onsdag. I 2023 har 14 danskere spillet på touren, herunder Thorbjørn Olesen, Rasmus Højgaard, Jeff Winther og Marcus Helligkilde. DP World Tour 2024-sæsonen starter allerede i slutningen af november med turneringer i Australien og Sydafrika.

Ti danskere er klar til den kommende sæson

I alt har ti danskere sikret et kort på den kommende sæsons tour. Ud over de tre nye navne har Thorbjørn Olesen, Rasmus Højgaard, Nicolai Højgaard, Jeff Winther, Marcus Helligkilde og Niklas Nørgaard spillet sig til et nyt kort gennem Race to Dubai-listen. Søren Kjeldsen er også sikret en plads gennem sin karriereindtjening på touren.

Thomas Bjørns indtjeningskategori udløber, og han ryger derfor ud. John Axelsen, Martin Leth Simonsen, Christoffer Bring og Oliver Hundebøll glider også alle ud, men flere af dem vil dog spille med i flere af de mindre turneringer på touren.

Forfatterens konklusion

Det er tydeligt, at dansk golf er i fremgang med ti spillere, der har sikret sig et kort til den kommende sæsons DP World Tour. Det bliver spændende at følge de nye og erfarne danske spillere i den kommende sæson.

Citat fra forfatteren

“Det er en stor bedrift for dansk golf, at vi har så mange spillere repræsenteret på DP World Tour. Det viser styrken og dybden i dansk golf, og jeg ser frem til at følge deres præstationer i den kommende sæson.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *