Thorbjørn Olesen kan muligvis vende tilbage til dansk golf efter udelukkelse fra udenlandske golfselskaber.
2 mins read

Thorbjørn Olesen kan muligvis vende tilbage til dansk golf efter udelukkelse fra udenlandske golfselskaber.

Topgolf med danske stjerner på vej trods coronapandemi

Selvom European Tour og PGA Tour stadig er på pause på grund af coronapandemien, er der allerede i juni udsigt til topgolf med en række danske stjernespillere. Ecco Tour samler Danmarks bedste golfspillere til en invitationsturnering i Himmerland, der vil fungere som et uofficielt DM for professionelle.

Jyske Bank Danish PGA Championship

Turneringen, kaldet Jyske Bank Danish PGA Championship, er planlagt til at løbe fra 24. til 26. juni. Blandt de deltagende spillere er Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard, Anders Hansen, Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen, brødrene Rasmus og Nicolai Højgaard, Jeff Winther, Joachim B. Hansen, Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen. Alle disse spillere har bekræftet deres deltagelse, ifølge Ecco Tour-ejer Flemming Astrup.

Olesens første turnering i et år

Der er dog et forbehold ved fire spillere, der bor i udlandet. Lucas Bjerregaard bor i Monaco, Anders Hansen er bosat i Malaga, mens Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen begge bor i London. De kan alle komme til Danmark, men der skal tages højde for eventuelle restriktioner, såsom krav om karantæne. For Thorbjørn Olesen kan denne turnering være den første siden juli sidste år, da han er suspenderet fra European Tour og PGA-turneringer på grund af en igangværende retssag.

Fantastisk felt

Flemming Astrup ser frem til at samle det stærke felt. Han fik idéen til turneringen under coronapandemiens højdepunkt og kontaktede alle spillere, som alle var begejstrede for idéen. Selv uden de fire spillere, der bor i udlandet, vil det være et fantastisk felt, ifølge Astrup.

Citat fra forfatteren

“Det vil være et historisk stærkt rent dansk felt, og den mulighed vil nok aldrig komme igen. Det vil næsten være for meget af det gode, hvis alle kommer, men mindre kan også gøre det,” siger Flemming Astrup.

Konklusion

Til trods for de udfordringer, som coronapandemien har medført for sportsverdenen, er der stadig muligheder for at nyde topgolf i Danmark. Med et stærkt felt af danske stjernespillere ser Jyske Bank Danish PGA Championship ud til at blive en spændende turnering for golfentusiaster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *