Nicolai Højgaard triumferer i DP World Tour Championship i Dubai
2 mins read

Nicolai Højgaard triumferer i DP World Tour Championship i Dubai

Nicolai Højgaard triumferer i DP World Tour Championship

Nicolai Højgaard har sikret sig en gevinst på omkring 20 millioner kroner efter sin sejr ved DP World Tour Championship.

Dansk triumf i Dubai

DP World Tour Championship i Dubai blev et stort øjeblik for Danmark, da Nicolai Højgaard gik hele vejen og vandt sæsonfinalen på den største europæiske tour – en bedrift ingen anden dansker har opnået før.

Samtidig sikrede Thorbjørn Olesen sig et kort til den amerikanske PGA Tour næste år med sin præstation. Dette betyder, at Danmark nu har to spillere med PGA Tour-kort i 2024, da Nicolai Højgaard også har sikret sig et PGA Tour-kort gennem sine præstationer som midlertidigt medlem.

Højgaards største sejr

Dette er Nicolai Højgaards tredje sejr på DP World Tour, men det er uden tvivl den mest betydningsfulde i forhold til ranglistepoint og præmie.

Enorm præmiepulje

For sin triumf modtager Højgaard tre millioner dollars – svarende til cirka 20,6 millioner kroner – ud af en samlet præmiepulje på 10,5 millioner dollars. I sine tidligere 86 turneringer på DP World Tour har Nicolai Højgaard tjent et beløb svarende til 26 millioner kroner over de sidste fem år.

Med fremragende teeslag gav Nicolai Højgaard sig selv birdiechancer på næsten alle huller søndag. Kombineret med en varm putter resulterede det i masser af birdies for den 22-årige dansker. Han præsterede ni birdies kombineret med en enkelt bogey.

Ryder Cup-kollegaen Tommy Fleetwood havde to slags forspring til danskeren inden sidste runde og viste sig også som en af Højgaards hårdeste konkurrenter søndag. Men den 32-årige englænder kunne ikke holde trit med Nicolai Højgaards birdiefest.

Citat fra forfatteren

“Nicolai Højgaards præstation ved DP World Tour Championship er et stort skridt for dansk golf. Hans sejr markerer en ny æra og sætter Danmark på det globale golfkort,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Forfatteren af denne artikel konkluderer: “Nicolai Højgaards sejr er en milepæl for dansk golf. Hans præstation viser, at Danmark kan producere spillere, der kan konkurrere på det højeste niveau i golfverdenen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *