Made in Denmark” golfturnering vender tilbage til Vesthimmerland, rapporterer TV MIDTVEST.
3 mins read

Made in Denmark” golfturnering vender tilbage til Vesthimmerland, rapporterer TV MIDTVEST.

5-årig aftale sikrer Made in Denmark golfturneringens fremtid

Det blev søndag annonceret på et pressemøde på Himmerland Golf & Spa Resort, at Made in Denmark golfturneringen er sikret for de næste fem år. Det blev også afsløret, at den samlede præmiepulje vil blive forøget til tre millioner euro.

Promotor Flemming Astrup udtrykte sin glæde over den nye aftale med The European Tour og sponsorerne. “Det betyder, at vi kan arbejde med en langsigtet strategi og udvikle Made in Denmark til glæde for spillere, tilskuere og sponsorer. Med den øgede præmiesum er jeg også sikker på, at Made in Denmark bliver en turnering som endnu flere europæiske topspillere vil prioritere at spille med i,” sagde han.

Lars Larsen, formand for Fonden Made in Denmarks bestyrelse, delte Astrups entusiasme. “Det har været fem fantastiske år med golf i verdensklasse i Danmark, og jeg glæder mig til fem år mere. Fra starten af har det været vigtigt for mig, at Made in Denmark fik bred opbakning fra mange forskellige samarbejdspartnere. Med den nye aftale har vi fået flere nye sponsorer ombord, og sammen med de eksisterende gør de det nu muligt at sikre Made in Denmarks 10 års jubilæum i 2023,” sagde han.

Turneringen skal rejse rundt i Danmark

Made In Denmark, som er en del af European Tour, bliver i år afholdt for femte gang, og for første gang vil det ikke være i Gatten, at der spilles golf i verdensklasse. Turneringen vender tilbage til “hjemmet” næste år, men Gatten vil ikke være hjemmebane i 2020. I stedet skal turneringen på “turné” rundt i landet.

“I år spiller vi i Silkeborg, men vi vil gerne rundt i hele Danmark, og med en femårig aftale er det nemmere at langtidsplanlægge, så jeg håber vi kommer rundt i landet, så endnu flere får mulighed for at opleve golf i verdensklasse,” sagde Flemming Astrup.

Fonden bag Made in Denmark er allerede i dialog med flere klubber, kommuner og regioner om, hvor turneringen skal spilles fra 2020 og frem. Dog er det endnu ikke besluttet, hvor turneringen skal afholdes i 2020.

Kommentar fra forfatteren

“Forfatterens kommentar: Denne nye aftale sikrer ikke kun Made in Denmark golfturneringens fremtid, men også dens vækst. Med en større præmiepulje og planer om at tage turneringen rundt i hele Danmark, er der lagt op til nogle spændende år for dansk golf.”

Konklusion

“Konklusion: Med den nye 5-årige aftale er Made in Denmark golfturneringen sikret en spændende fremtid. Den øgede præmiepulje og planerne om at tage turneringen rundt i hele Danmark lover godt for turneringens fortsatte udvikling og popularitet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *