Himmerland Golf & Spa Resort udnævner ny direktør.
2 mins read

Himmerland Golf & Spa Resort udnævner ny direktør.

Mark Bering Ny Direktør for Himmerland Golf & Spa Resort

Efter en omhyggelig søgning har Himmerland Golf & Spa Resort fundet sin nye direktør. Mark Bering er blevet udvalgt til at tage over efter Claus Birk Larsen, der trådte tilbage fra stillingen i september. I mellemtiden har Jacob Brunsborg, søn af Lars Larsen, fungeret som midlertidig direktør.

Lars Larsen Ser Frem til Samarbejde med Bering

Lars Larsen, bestyrelsesformand for Himmerland Golf & Spa Resort, er sikker på, at Mark Bering er det rette valg. “Vi har taget os god tid for at være sikre på at finde den helt rigtige til jobbet. Jeg er ikke i tvivl om, at Mark vil være i stand til at løfte opgaven, og jeg ser frem til vores samarbejde,” udtaler Larsen.

Himmerland Golf & Spa Resort Vært for Made In Denmark

Næste år vil Himmerland Golf & Spa Resort igen være vært for golfturneringen Made In Denmark. Turneringen blev sidste år afholdt i Silkeborg, men vender nu tilbage til Himmerland for femte gang. Det er endnu ikke besluttet, hvor turneringen vil blive afholdt i 2020.

Forfatterens Kommentar

“Mark Bering’s udnævnelse som direktør for Himmerland Golf & Spa Resort markerer en ny æra for resortet. Med hans ledelse ser vi frem til at fortsætte med at være en førende destination for golfentusiaster,” siger forfatteren af webstedet.

Forfatterens Konklusion

“Med Mark Bering ved roret og Himmerland Golf & Spa Resort som vært for Made In Denmark, er fremtiden lys for både resortet og dansk golf. Vi ser frem til at se, hvad de kommende år vil bringe,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *