Europas største golfturnering vil blive afholdt i Kerteminde, ifølge MitOdense
2 mins read

Europas største golfturnering vil blive afholdt i Kerteminde, ifølge MitOdense

Verdens bedste golfspillere samles i Kerteminde til Danish Golf Championship i 2026

Forventningerne er høje, da Kerteminde forbereder sig på at være vært for verdens bedste golfspillere ved Danish Golf Championship i 2026. Turneringen, som er en del af DP World Tour, forventes at tiltrække mellem 60.000 og 80.000 gæster til den idylliske kystby. Dette er blot et af de mange tiltag, der skal øge golfturismen på Fyn.

Great Northern: En spektakulær kulisse for international golf

Turneringen vil finde sted på Great Northern i Kerteminde, et ambitiøst anlæg beliggende i den smukke nordøstfynske natur. Anlægget har længe været nævnt som en potentiel vært for store internationale turneringer, og glæden er stor over, at aftalen nu er på plads. DP World Tour er kendt for at tiltrække verdens bedste og mest berømte spillere, og præmiesummen for turneringen i Kerteminde forventes at være omkring 20 millioner kroner.

Stærkt samarbejde bag golfturnering

Turneringen er resultatet af et stærkt samarbejde mellem Kerteminde Kommune, Odense Kommune, Nyborg Kommune og Destination Fyn. Udover Danish Golf Championship, vil der også blive afholdt internationale Challenge Tour-turneringer i både Nyborg og Odense. Disse events forventes at skabe stor værdi for Fyn, både gennem øget turisme og som en mulighed for at øge golfturismen på længere sigt.

Fakta om DP World Tour og Great Northern

DP World Tour, tidligere kendt som EuropaTouren, er en af de mest profilerede samlinger af golfturneringer i Europa. Turneringen har tidligere været afholdt i Himmerland under navnet Made in Denmark/Himmerland. Great Northern er et eksklusivt golfanlæg beliggende i Kerteminde på Fyn. Anlægget, som blev opført i 2017, består af en 18-hullers mesterskabsbane samt en 9-hullers bane.

Forfatterens kommentar

“Denne begivenhed er et stort skridt fremad for golfturismen på Fyn. Det er en enestående mulighed for at vise, hvad Fyn og Kerteminde kan tilbyde, når det kommer til golf. Vi ser frem til at byde golfentusiaster fra hele verden velkommen til vores smukke region.”

Forfatterens konklusion

“Med den kommende DP World Tour-turnering i 2026, ser fremtiden for golfturismen på Fyn meget lovende ud. Dette er blot begyndelsen på en spændende rejse, der vil bringe flere store golfbegivenheder til regionen og forhåbentlig tiltrække endnu flere golfentusiaster fra hele verden.”

MitOdense – det, der samler os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *