En vej i Gatten bliver opkaldt efter Lars Larsen.
2 mins read

En vej i Gatten bliver opkaldt efter Lars Larsen.

En vej i Gatten bliver opkaldt efter Lars Larsen.

Centervej i Gatten bliver til Lars Larsens Vej

I Vesthimmerlands Kommune har man valgt at ændre navnet på Centervej i Gatten til Lars Larsens Vej. Denne ændring sker seks uger efter dødsfaldet af den anerkendte købmand, Lars Larsen. Det var Larsens særlige tilknytning til Gatten-området, der førte til denne beslutning.

Lars Larsen var kendt som en af Danmarks mest succesfulde forretningsmænd og ejer af Jysk. Men udover sin erhvervssucces, var han også en passioneret golfspiller, der brugte mange timer på Himmerland Golf & Spa Resort. Han blev først aktionær i 1987 og senere ejer af golfklubben.

Himmerland Golf og Spa Resort flytter

Efter 39 år på Centervej 1, vil Himmerland Golf og Spa Resort nu få adresse på Lars Larsens Vej 1. Borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen (Venstre), udtrykker sin glæde, stolthed og taknemmelighed over denne ændring.

Lars Larsens økonomiske støtte var afgørende for etableringen af Made in Denmark i 2014, som er blevet en stor publikumssucces. Hans investeringer i golfcenteret har haft stor betydning ikke kun for golfspillere, men for hele kommunen, mener tidligere borgmester Knud Kristensen (Konservative).

En betydningsfuld ændring

Jacob Brunsborg, bestyrelsesformand for Himmerland Golf & Spa Resort, er også glad for beslutningen. Han understreger, at golfresortet altid har været et vigtigt sted for hele familien.

Lars Larsen, også kendt som Dynekongen eller Danmarks Bedste Købmand, døde 19. august af kræft i en alder af 71 år.

Forfatterens kommentar

“Denne ændring af vejnavnet er en passende hyldest til Lars Larsens betydning for Vesthimmerlands Kommune og hans passion for golf. Det er et symbol på hans mangeårige indsats og bidrag til området.”

Forfatterens konklusion

“Med omdøbningen af Centervej til Lars Larsens Vej, ærer Vesthimmerlands Kommune en af landets mest succesfulde erhvervsledere. Det er en passende gestus, der anerkender Lars Larsens betydning for både golfklubben og det bredere samfund.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *