Danske tvillingegolfspillere placerer sig i toppen ved turnering i Dubai.
2 mins read

Danske tvillingegolfspillere placerer sig i toppen ved turnering i Dubai.

Rasmus og Nicolai Højgaard i top-5 efter anden runde af Dubai Desert Classic

Rasmus og Nicolai Højgaard, de talentfulde danske golfbrødre, ligger side om side på en delt fjerdeplads efter anden runde af den prestigefyldte golfturnering, Dubai Desert Classic.

Brødrene Højgaard holder fast i topplaceringerne

Fredag formåede Højgaard-brødrene at holde fast i topplaceringerne efter en stærk første runde torsdag. Rasmus Højgaard, 22 år, der efter første runde lå delt etter med fem slag under par, gik anden runde to slag under par. Hans bror, Nicolai, gik fredagens runde et slag bedre, hvilket var nok til at placere ham side om side med Rasmus.

Amerikansk spiller fører turneringen

Amerikanske Cameron Young indtager førstepladsen og er seks slag foran de to danske brødre. Torsdag var en god dag for dansk golf, med fire danskere i top-5. Dog formåede ikke alle at følge op på deres succes fredag.

Andre danske spillere falder tilbage

Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen, der også deltog i turneringen, formåede ikke at holde fast i topplaceringerne. Kjeldsen havde en skuffende anden runde, som han gik to slag over par, hvilket resulterede i en fald fra en delt femteplads til en delt 37.-plads. Olesen går ind til weekenden på en delt syvendeplads.

Flere danskere klarer cuttet

Jeff Winther, Marcus Helligkilde og Niklas Nørgaard klarede alle cuttet mellem de 65 bedste spillere. Kun amatøren Frederik Kjettrup og Thomas Bjørn, der vandt Dubai Desert Classic i 2001, klarede ikke cuttet af danskerne.

Dubai Desert Classic – en af de største turneringer

Dubai Desert Classic blev afviklet for første gang i 1989 og har udviklet sig til en af de største turneringer på DP World Tour. Den samlede præmiesum er 9 millioner dollar eller knap 62 millioner kroner.

Citat fra forfatteren

“Rasmus og Nicolai Højgaard har vist imponerende spil i Dubai Desert Classic. Deres præstationer er et klart tegn på det store talent, der findes i dansk golf,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

“Med deres nuværende placeringer har Rasmus og Nicolai Højgaard en god chance for at gøre sig bemærket i den resterende del af turneringen. Det bliver spændende at følge deres præstationer i de kommende runder,” konkluderer forfatteren af artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *