Dansk golfspiller Smilla Sønderby sikrer sejr i Irland med stærk slutspurt.
2 mins read

Dansk golfspiller Smilla Sønderby sikrer sejr i Irland med stærk slutspurt.

Smilla Sønderby triumferer ved Irish Open

Den danske golfspiller Smilla Sønderby leverede en imponerende præstation ved Irish Open, hvor hun klatrede fra en 25. plads til at vinde hele turneringen. Sønderby’s sejr blev sikret efter en intens runde og et omspil, hvilket markerer hendes hidtil største triumf i karrieren.

En bemærkelsesværdig slutspurt

Sønderby’s sejr kom efter en dramatisk slutspurt, hvor hun besejrede hollænderen Anne van Dam og svenske Lisa Pettersson i omspil. Dette er Sønderby’s første sejr på Ladies European Tour, som er kvindernes bedste europæiske golftour.

En utrolig comeback

På trods af at have ni slag op til Anne van Dam før fjerde runde, lykkedes det Sønderby at kæmpe sig tilbage. Hun gik ti slag under banens par i fjerde runde, hvilket bragte hende i spil til toppen og resulterede i et omspil mod Van Dam og Pettersson.

Overraskende sejr

Sønderby havde ikke mange forventninger om at vinde, da hun afsluttede søndagens fjerde runde. “Jeg troede faktisk ikke, at det var nok, da jeg kom ind i klubhuset, men det viste det sig at være,” sagde hun i det officielle vinderinterview.

En følelsesladet sejr

Sejren var særligt rørende for Sønderby, da hun sidste år blev nummer fire ved turneringen og kun var ét slag fra at komme med i omspillet om sejren. “Sidste år sagde jeg, at jeg var okay med det, fordi jeg ikke var sikker på, om jeg var klar til at være i den position, men det er jeg klar til nu,” sagde hun efter sejren ved Irish Open.

Dansk succes ved Irish Open

Dette er det andet år i træk, at danske golfspillere har gjort sig bemærket ved Irish Open. Udover Sønderby’s fjerdeplads i 2022, var Nicole Broch Estrup også i omspil om sejren og endte som nummer to.

Citat fra forfatteren

“Smilla Sønderby’s sejr ved Irish Open er en stor bedrift og et bevis på hendes talent og viljestyrke. Hendes utrolige comeback og sejr er en inspiration for alle sportsentusiaster.”

Konklusion fra forfatteren

“Med denne sejr har Smilla Sønderby cementeret sin plads som en af de mest lovende golfspillere på Ladies European Tour. Vi ser frem til at følge hendes fremtidige præstationer på golfbanen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *