Viaplay har erhvervet rettighederne til at vise Formel 1 indtil 2029, ifølge recordere.dk.
2 mins read

Viaplay har erhvervet rettighederne til at vise Formel 1 indtil 2029, ifølge recordere.dk.

Viaplay Group fornyer Formel 1-rettigheder til 2029

Viaplay Group har sikret sig rettighederne til at udsende Formel 1 i Danmark og flere andre europæiske lande indtil 2029. Dette er første gang, at en sådan langvarig kontrakt er blevet indgået mellem de to parter.

Viaplay har i mange år været den førende kilde til Formel 1 i Norden og Holland. Med den nye aftale sikres det, at fans kan se hvert løb, hver kvalifikation, og alle træningssessioner live. Desuden vil F1 Sprint-events fortsat blive dækket i detalje.

Udvidet dækning af Formel 1

Aftalen udvider den allerede omfattende dækning af sporten, hvor der ikke kun sendes live, men også tilbydes magasinprogrammer, eksklusive dokumentarer og dybdegående analyser før og efter hvert løb.

Formel 1’s stigende popularitet

Formel 1 har oplevet en stigende interesse, og med en global fanbase på over 700 millioner, fortsætter sporten med at være en af de mest fulgte og spændende i verden. I Danmark vil dette sikre, at fans kan følge lokale helte som Kevin Magnussen og internationale stjerner som Max Verstappen og Lewis Hamilton tættere end nogensinde før.

Viaplay’s engagement i Formel 1

Peter Nørrelund, EVP & Chief Sports & Business Development Officer hos Viaplay Group, understreger firmaets engagement i at bringe innovativt og førsteklasses indhold til deres abonnenter. Den tredobbelte verdensmester Max Verstappen har også udtrykt begejstring over den fortsatte tilknytning til Viaplay, hvor han blandt andet medvirker i eksklusive dokumentarfilm.

Forfatterens kommentar

“Dette er en milepæl for både Viaplay og Formel 1. Med denne aftale kan vi fortsætte med at bringe vores seere tættere på sporten end nogensinde før,” siger Peter Nørrelund.

Forfatterens konklusion

“Med denne aftale cementerer Viaplay sin position som den førende kilde til Formel 1 i Norden og Holland. Det er en stor sejr for fans af sporten, der nu kan se frem til endnu flere år med førsteklasses dækning.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *