Tidligere verdensmester på 42 år vender tilbage til Formel 1.
2 mins read

Tidligere verdensmester på 42 år vender tilbage til Formel 1.

Der er udsigt til store ændringer i Formel 1-feltet efter den nuværende sæson, men den erfarne Fernando Alonso vil ikke være en del af disse ændringer.

Fernando Alonso forlænger med Aston Martin

Den tidligere verdensmester har netop underskrevet en ny kontrakt med Aston Martin, hvilket betyder, at holdet kan nyde godt af spanierens dygtighed i yderligere to år. Denne nyhed blev offentliggjort af Formel 1-holdet torsdag, ifølge motorsportsmediet Autosport.

Alonso fortsætter trods alderen

Fernando Alonso, som nu er 42 år gammel, havde ikke nødvendigvis planlagt at fortsætte i motorsportens øverste liga. Men den erfarne spanier har besluttet sig for at køre en sæson mere, hvilket glæder holdchef Mike Krack.

Holdchef Mike Krack roser Alonso

– Vi har haft løbende dialog i de seneste måneder, og Fernando har holdt sit løfte. Da han besluttede at fortsætte med at køre, talte han med os først. Fernando har vist, at han tror på os, og vi tror på ham. Fernando er ivrig efter at opnå succes og kører bedre end nogensinde. Han er i sin bedste form nogensinde og er fuldt dedikeret til at gøre Aston Martin konkurrencedygtig, udtaler Mike Krack.

Alonso’s præstationer i Aston Martin

Fernando Alonso skiftede til Aston Martin før sidste sæson og danner makkerpar med holdets ejer Lawrence Strolls søn, Lance Stroll. I denne konstellation har spanieren været den klart stærkeste og er i denne sæson 15 point foran sin canadiske holdkammerat efter fire løb.

Alonso’s tidligere bedrifter

Fernando Alonso kan prale af to verdensmesterskaber i Formel 1. Disse titler vandt han i 2005 og 2006, da han kørte for Renault. Siden da har han også kørt for Ferrari, McLaren og Alpine.

Citat fra forfatteren

“Fernando Alonso’s beslutning om at fortsætte med at køre er et stort boost for Aston Martin. Hans erfaring og talent vil være uvurderlige for holdet i de kommende år,” udtaler forfatteren af artiklen.

Konklusion

Fernando Alonso’s forlængelse med Aston Martin viser hans dedikation til sporten og hans tro på holdets potentiale. Med hans erfaring og talent er der ingen tvivl om, at han vil fortsætte med at være en vigtig brik i Aston Martins bestræbelser på at blive mere konkurrencedygtige i Formel 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *