Kevin Magnussen udtaler, at der er en bred dansk interesse for en bestemt konkurrent, som han mener har potentialet til at opnå succes inden for Formel 1.
1 min read

Kevin Magnussen udtaler, at der er en bred dansk interesse for en bestemt konkurrent, som han mener har potentialet til at opnå succes inden for Formel 1.

Kevin Magnussen kan få konkurrence fra Formel 2-køreren Frederik Vesti

Formel 2-køreren Frederik Vesti rygtes tættere og tættere på en plads i Formel 1. Han får ikke kun en test hos Mercedes senere på året, men han viser også stor konsistens og modenhed i F2.

Kevin Magnussen roser Vestis kvaliteter

Kevin Magnussen, der allerede er en dansk repræsentant i Formel 1, er ikke i tvivl om Frederik Vestis kvaliteter. Han har kendt Vesti siden barndommen og mener, at han gør et godt stykke arbejde i F2.

Vesti fokuserer på F2-sæsonen

Trods rygterne om en mulig plads i Formel 1, er Frederik Vesti fokuseret på resten af F2-sæsonen. Han ved, at hans præstationer er det eneste, der kan bringe ham ind i Formel 1.

Fremtiden for Magnussen og Haas

Kevin Magnussen og Haas har endnu ikke papirer på hinanden efter 2023. Hvis parterne bliver enige, kan Magnussen køre i nye farver fra 2024.

Citat fra forfatteren af webstedet

“Jeg tror, at hele Danmark er meget begejstret for ham. Forhåbentlig vil der være en plads i F1 til ham i fremtiden,” udtalte Kevin Magnussen tidligere på året.

Konklusion fra forfatteren af webstedet

Frederik Vesti er på vej mod en plads i Formel 1, og Kevin Magnussen roser hans kvaliteter. Vesti fokuserer dog stadig på resten af F2-sæsonen, mens Magnussen og Haas endnu ikke har sikret deres fremtid sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *