Hollandsk Formel 1-kører, der er blevet skrottet, søger succes i elbilsracing.
2 mins read

Hollandsk Formel 1-kører, der er blevet skrottet, søger succes i elbilsracing.

Nyck de Vries skifter fra Formel 1 til Formel E

Efter en skuffende præstation i Formel 1, har Nyck de Vries besluttet at skifte til en motorsportsklasse, som han tidligere har haft succes med. AlphaTauri havde store forventninger, da de i starten af denne sæson ansatte Nyck de Vries som fast makker til Yuki Tsunoda i deres Formel 1-hold.

Desværre varede samarbejdet kun ti løb, før hollænderen blev bedt om at forlade holdet. Siden juli har Nyck de Vries været uden arbejde, men nu har han fundet sin næste udfordring.

Formel E: En velkendt arena for de Vries

Det indiske motorsportshold har onsdag meddelt, at de har ansat Nyck de Vries til at køre en af deres biler i Formel E-klassen, en klasse hvor alle biler udelukkende kører på elektricitet. Aftalen træder i kraft fra årsskiftet, og Nyck de Vries vender dermed tilbage til en klasse, han har haft stor succes med tidligere.

I 2021 vandt han nemlig mesterskabet i Formel E, da han kørte for Mercedes. “Det er som at vende hjem. Jeg har været en del af Formel E-familien i tre sæsoner, og jeg kender alle rigtig godt,” udtaler Nyck de Vries.

En kort karriere i Formel 1

Før denne Formel 1-sæson var Nyck de Vries reservekører hos Mercedes og viste lovende takter i forskellige tests, indtil AlphaTauri valgte ham som fast kører i motorsportens kongeklasse. Desværre blev det ikke den succes, man havde håbet på. Hans bedste placering var nummer 12, og han fik aldrig point, før han blev erstattet af den erfarne Daniel Ricciardo.

Forfatterens kommentar

“Nyck de Vries’ skifte fra Formel 1 til Formel E viser, at succes i motorsport ikke kun handler om at køre hurtigt, men også om at finde det rette hold og den rette klasse. Vi ser frem til at følge hans fremtidige præstationer i Formel E,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Det er tydeligt, at Nyck de Vries har fundet en klasse, hvor han føler sig hjemme og kan præstere. Selvom hans tid i Formel 1 ikke blev den succes, han havde håbet på, har han vist, at han er en dygtig kører, der kan vinde mesterskaber. Vi ser frem til at se, hvad fremtiden bringer for ham i Formel E.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *