Holger Rune deltager i en turnering nær Danmark: Information om hvor og hvordan du kan se ham spille.
2 mins read

Holger Rune deltager i en turnering nær Danmark: Information om hvor og hvordan du kan se ham spille.

ATP-turnering i Hamborg: Holger Rune og Alexander Zverev stiller op

Holger Rune, den danske tennisspiller, har allerede tilmeldt sig en ATP-turnering tæt på Danmark, der finder sted næste sommer. Turneringen vil blive afholdt i Hamborg, Tyskland.

Runes erfaring med tyske turneringer

Rune har tidligere deltaget i turneringer i Tyskland, hvor han har haft stor succes. I de seneste to sæsoner har han vundet ATP-turneringen i München. Hans deltagelse i ATP-turneringen i Hamborg vil være første gang, ifølge sportsnyhedswebstedet Flashscore.

Zverevs hjemmebane

Sidste år var det den tyske spiller Alexander Zverev, der løb med sejren i Hamborg. Dette var en særlig triumf for ham, da turneringen blev afholdt i hans hjemby. Zverev har bekræftet, at han også vil deltage i den kommende ATP 500-turnering, der finder sted fra den 13. til 21. juli næste år.

“I ser frem til at vende tilbage. Det er et meget specielt sted for mig. Hamborg er den by, hvor jeg blev født, og hvor jeg begyndte at spille tennis,” udtaler Zverev i en pressemeddelelse.

Mulig finale mellem Rune og Zverev

Sidste år mødte Zverev den serbiske spiller Laslo Djere i finalen. Med Runes deltagelse i den kommende turnering, kan vi potentielt se en finale mellem Zverev og Rune.

Citat fra Flashscore

“Rune har vist imponerende resultater i Tyskland tidligere, og vi ser frem til at se, hvad han kan præstere i Hamborg,” udtaler en repræsentant fra Flashscore.

Konklusion

Med både Rune og Zverevs deltagelse, tegner den kommende ATP-turnering i Hamborg til at blive en spændende begivenhed. Vi ser frem til at følge turneringen og forventer nogle intense kampe mellem nogle af verdens bedste tennisspillere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *