Formel 1-holdet overvejer at tilføje endnu en dansk kører til deres hold
2 mins read

Formel 1-holdet overvejer at tilføje endnu en dansk kører til deres hold

Frederik Vesti kan potentielt slutte sig til Kevin Magnussen i Formel 1 i 2024

Frederik Vesti, en ung dansk racerkører, har muligvis chancen for at slutte sig til Kevin Magnussen på Formel 1-griden i 2024, selvom han ikke vandt Formel 2 i den forløbne weekend. Hans samlede andenplads i mesterskabet kan være det, der sikrer ham en plads i Formel 1.

Williams overvejer Frederik Vesti til 2024-sæsonen

Sky Germany rapporterer, at mindst et hold har den unge dansker på deres radar for kørebesætningen i 2024. Williams, der bruger Mercedes-motorer, har endnu ikke fornyet kontrakten med deres amerikanske kører, Logan Sargeant.

Spekulationer om Williams’ interesse for Vesti

Dette kan skyldes, at holdet overvejer Frederik “Fred” Vesti som en potentiel kandidat. Dette er en teori, der er fremsat af tidligere Formel 1-kører og nuværende Sky-kommentator, Ralf Schumacher. Han spekulerede i, at Williams måske overvejer Vesti, da holdets teamchef, James Vowles, endnu ikke har bekræftet en kontraktforlængelse med Sargeant.

Williams’ potentielle interesse for Vesti

Schumacher foreslår, at Vesti kan være på Williams’ ønskeliste, og at holdet muligvis får adgang til Vestis data for at træffe en beslutning om 2024. Toto Wolf, Mercedes’ teamchef, har rost den unge dansker, der er tilknyttet Mercedes’ akademi, for hans gode sæson.

Konklusion

Det er endnu uvist, om Vestis præstationer er nok til at sikre ham en plads i Formel 1. Men muligheden er der stadig, indtil Williams har deres sidste kører på plads for 2024-sæsonen.

Citat fra forfatteren

“Frederik Vesti har vist sig som en lovende racerkører i Formel 2. Hans potentiale er tydeligt, og det vil være spændende at se, om han får chancen for at bevise sig selv på Formel 1-scenen i 2024.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *