Formel 1-hold bekræfter, at den danske kører Frederik er blevet valgt til at køre for dem.
2 mins read

Formel 1-hold bekræfter, at den danske kører Frederik er blevet valgt til at køre for dem.

Mercedes Bekræfter: Danske Frederik Vesti Deltager i Kommende Formel 1-Test

Den danske Formel 2-kører, Frederik Vesti, har mistet sin ledende position i mesterskabet til den 19-årige franske kører, Théo Jérôme. Trods dette, har Vesti stadig en chance for at vinde mesterskabet, og Mercedes har udtrykt deres støtte ved at sige, at de vil gøre alt for at få Vesti ind i Formel 1.

Mercedes Bekræfter Vesti’s Deltagelse i Formel 1-Test

Mercedes holdet har nu bekræftet en nyhed, som flere medier, herunder flere danske, rapporterede om sidste uge. Frederik Vesti vil deltage i en Formel 1-test i Mexico i oktober. Vesti vil få en time bag rattet i en Mercedes W14-racer, ifølge en pressemeddelelse fra holdet.

Impressive F2-Sæson for Vesti

Mercedes’ teamchef, Toto Wolf, har rost Vesti for hans imponerende præstation i denne F2-sæson. Han mener, at deltagelse i Formel 1-testen i Mexico er det næste skridt i Vestis karriereudvikling.

Kommentar fra Forfatteren

“Frederik Vesti har haft en bemærkelsesværdig sæson i Formel 2, og hans deltagelse i den kommende Formel 1-test er et tydeligt tegn på hans talent og potentiale. Det bliver spændende at følge hans fortsatte udvikling,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Frederik Vesti har vist sig som en stærk konkurrent i Formel 2, og hans kommende deltagelse i en Formel 1-test er en spændende udvikling for den unge danske kører. Med støtte fra Mercedes og en imponerende track record, er det klart, at Vesti er en kører at holde øje med i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *