Danske Formel 1-kører får to yderligere muligheder for at køre i Mercedes-bil
2 mins read

Danske Formel 1-kører får to yderligere muligheder for at køre i Mercedes-bil

Frederik Vesti får endnu en chance for at teste for Mercedes’ Formel 1-hold

Den unge danske racerkører, Frederik Vesti, får igen mulighed for at sætte sig bag rattet i Mercedes’ Formel 1-bil. Denne gang får han ikke bare én, men to muligheder for at vise sit talent i W14-raceren.

Mercedes giver Vesti en ny chance

Mercedes F1 Team annoncerede mandag aften, at Frederik Vesti igen vil få chancen for at teste deres Formel 1-bil. Det blev offentliggjort i en pressemeddelelse fra holdet.

Vesti skal køre Young Driver-test i Abu Dhabi

Vesti skal køre årets Young Driver-test i Lewis Hamiltons bil efter sæsonens sidste løb på Yas Marina-banen i Abu Dhabi. Udover dette, vil Vesti også være bag rattet under den første, frie træning før selve løbet næste søndag.

Vesti’s præstationer i Formel 2

Frederik Vesti, der er i sin anden sæson i Formel 2, ligger aktuelt nummer to i serien. Før det sidste løb, som også skal køres i Abu Dhabi, ligger danskeren 25 point efter franskmanden Théo Pourchaire på førstepladsen.

Mercedes’ tillid til Vesti

Mercedes har stor tiltro til Vesti, som tidligere har vist gode resultater under testkørsler. “Frederik kørte godt under den første FP1-session i Mexico City. Han kørte jævnt gennem programmet og hjalp os med at finde en positiv start på den weekend,” udtaler Mercedes trackside engineer Andrew Shovlin.

“Vi ser frem til, at han er tilbage i bilen under Abu Dhabis grand prix-weekend. Det bliver en travl weekend for ham, men han har vist, at han har modenheden og selvtilliden til at klare dette. Jeg er sikker på, at han vil få mest muligt ud af det i løbet af weekenden,” fortsætter Shovlin.

Konklusion

Frederik Vesti får en unik chance for at vise sit talent og evner i Formel 1-verdenen. Med to testkørsler for Mercedes’ Formel 1-hold, har han mulighed for at cementere sin position som en af de mest lovende unge racerkørere på scenen.

Citat fra forfatteren

“Frederik Vesti’s talent og dedikation er tydelig, og det er spændende at se, hvad fremtiden bringer for denne unge racerkører. Med to testkørsler for Mercedes, har han en fantastisk mulighed for at vise verden, hvad han er lavet af,” udtaler forfatteren af denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *