Træner udtaler: Ronaldo har en større passion for fodbold end Neymar.
2 mins read

Træner udtaler: Ronaldo har en større passion for fodbold end Neymar.

Neymar modtager kritik fra træner: Mangler samme dedikation som Ronaldo

Den brasilianske fodboldspiller Neymar, der for tiden spiller for Al Hilal i Saudi Arabien, er blevet kritiseret af sin træner, Jorge Jesus, for ikke at være lige så dedikeret til fodbold som Cristiano Ronaldo.

Langtidsskade og sammenligning med Ronaldo

Neymar pådrog sig en langtidsskade i midten af oktober, da han spillede for det brasilianske landshold i Uruguay mod Luis Suarez og hans hold i VM-kvalen. Jorge Jesus, tidligere træner for Benfica og Flamengo, blev spurgt om forskellen mellem Neymar og Cristiano Ronaldo, der spiller for rivalerne Al Nassr i Saudi Arabien.

Jorge Jesus’ udtalelse

Jesus mener, at Ronaldo er mere professionel end Neymar. “Ronaldo har mere passion for fodbold, og derfor gør han det til en vigtig prioritet. Neymar har større passion for andre ting og ser dem som vigtigere end fodbold. Men som spiller er han fabelagtig. Og som mand havde jeg halvanden måned med ham – han overraskede mig positivt på alle punkter,” udtalte Al Hilal-træneren til A Bola.

Neymars præstationer i Al Hilal

Siden Neymar kom til den saudiarabiske klub Al Hilal fra PSG i sommer, har han scoret et mål og lavet tre assists i fem kampe. Al Hilal betalte 670 millioner kroner for den nu 31-årige brasilianer.

Kommentar fra forfatteren

“Forfatterens kommentar: Neymars dedikation til fodbold er blevet sat under lup af hans træner, Jorge Jesus. Mens Neymars talent på banen ikke kan betvivles, er det hans prioriteringer uden for banen, der har skabt debat. Det bliver interessant at se, hvordan denne kritik vil påvirke Neymars fremtidige præstationer.”

Konklusion

“Konklusion: Neymar er utvivlsomt en talentfuld fodboldspiller, men hans dedikation til sporten er blevet kritiseret af hans nuværende træner, Jorge Jesus. Sammenligningen med Cristiano Ronaldo sætter Neymars fodboldprioriteter i perspektiv og rejser spørgsmål om hans fremtidige præstationer.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *