Tidligere Manchester City-spiller deler, hvordan Guardiola ændrede hans syn på fodbold
2 mins read

Tidligere Manchester City-spiller deler, hvordan Guardiola ændrede hans syn på fodbold

## FC Barcelona-spiller Joao Cancelo deler erfaringer med Pep Guardiola

Joao Cancelo, den nuværende spiller for FC Barcelona, har i en nylig podcast delt sine oplevelser med at arbejde under Pep Guardiola, og hvad der gør ham unik som træner.

![Pep Guardiola og Manchester City](https://campo.dk/wp-content/uploads/2021/09/20210828-141114-7-1920x1276we-1024×681.jpg)

Pep Guardiola og Manchester City har en chance for hævn mod Leicester City i den kommende Premier League-kamp. Leicester vandt senest over dem i Community Shield-finalen på Wembley den 7. august i år.

## Cancelos tid i Manchester City

Selvom Joao Cancelo officielt stadig tilhører Manchester City, har den portugisiske spiller ikke været på banen for klubben siden januar 2023. Han blev udlejet til Bayern München i anden halvdel af 22/23-sæsonen og er nu lejet ud til FC Barcelona for denne sæson.

Cancelo var tidligere en af nøglespillerne for Manchester City under Pep Guardiolas ledelse. Men tilsyneladende opstod der uoverensstemmelser mellem de to, hvilket førte til en midlertidig adskillelse.

## Cancelos rosende ord om Guardiola

På trods af rygter om, at Cancelo og Guardiola skulle være blevet uvenner, har den nuværende Barcelona-spiller kun positive ting at sige om sin tidligere træner.

I podcasten PARA 1 deler Cancelo, hvordan hans tidligere manager i Manchester City har forandret ham som fodboldspiller. Han fortæller om en periode, hvor holdets resultater ikke var på toppen, og hvordan Guardiola introducerede ham til en ny spillestil med omvendte backs.

## Cancelos tid i FC Barcelona

Joao Cancelo har haft en lovende start i FC Barcelona, hvor han i de første 21 kampe har scoret tre mål og leveret to assists. FC Barcelonas næste kamp er torsdag den 4. januar, hvor de møder Las Palmas ude i LaLiga.

## Forfatterens konklusion

Morten Hviid Jensen, forfatteren af artiklen, konkluderer: “Joao Cancelos erfaringer med Pep Guardiola viser den unikke indflydelse, en træner kan have på en spillers udvikling. Selvom deres samarbejde i Manchester City ikke endte som forventet, har Cancelos tid under Guardiola formet ham som spiller og bidraget til hans succes i FC Barcelona.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *