Priserne på Premier League-billetter stiger: Oversigt over de dyreste steder at se fodbold.
2 mins read

Priserne på Premier League-billetter stiger: Oversigt over de dyreste steder at se fodbold.

Prisstigninger på billetter blandt Premier League-klubber

The Athletic har foretaget en analyse af billetpriserne hos Premier League-klubberne.


Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

Stigende sæsonkort og kampbilletpriser

En stigende tendens er observeret blandt Premier League-klubber, hvor priserne på både sæsonkort og kampbilletter hæves. I denne sæson har 17 ud af 20 klubber øget priserne på deres sæsonkort. Desuden har 10 klubber allerede annonceret yderligere prisstigninger for den kommende sæson.

Liverpool er den seneste klub, der har meddelt en prisstigning, hvilket har udløst omfattende protester fra klubbens fans.

Opgørelse over billetpriser i Premier League

Ifølge en opgørelse foretaget af The Athletic, er Fulham den klub i Premier League, der har det dyreste sæsonkort. Prisen for et sæsonkort til Craven Cottage er hele 3000 engelske pund, svarende til cirka 26.000 danske kroner. Klubbens billigste sæsonkort koster 600 engelske pund, eller omkring 5000 danske kroner.

Fulham-fans har tidligere i sæsonen protesteret mod klubbens beslutning om at tage næsten 1400 danske kroner for en billet til kampen mod Manchester United.

Chelsea topper listen for dyreste kampdagsbilletter

Chelsea er den klub, der har de dyreste kampdagsbilletter. De blå fra London tager omkring 2000 danske kroner for deres dyreste billet til en kamp. Den billigste billet koster omkring 240 kroner.

I modsatte ende finder vi Liverpool, der har den billigste kampdagsbillet, som koster lige under 100 kroner. Den dyreste billet til Anfield koster lidt over 500 kroner.

Kommentar fra forfatteren

Forfatteren af artiklen, Peter Hasle Laursen, udtaler: “Denne tendens med stigende billetpriser er bekymrende for fansene og kan potentielt påvirke fremmødet til kampe. Det er vigtigt, at klubberne husker på deres loyale fans, når de fastsætter priserne.”

Konklusion

Laursen konkluderer: “Mens nogle klubber som Chelsea og Fulham har høje billetpriser, er der stadig klubber som Liverpool, der tilbyder mere overkommelige priser. Det er dog tydeligt, at trenden går mod højere priser, hvilket kan være en udfordring for mange fans.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *