Pernille Harder overvejer at vende tilbage til sin barndoms fodboldklub.
2 mins read

Pernille Harder overvejer at vende tilbage til sin barndoms fodboldklub.

Pernille Harder Overvejer at Vende Hjem til Danmark

Danmarks mest kendte fodboldspiller, Pernille Harder, overvejer en mulig hjemkomst. Hun delte denne information i et interview med DR Sporten. Harder, der netop har vundet mesterskabet med Bayern München, antyder, at når hendes kontrakt udløber i 2026, kan det være tid til at vende tilbage til Danmark og hendes barndomsklub, FC Midtjylland.

En Mulig Fremtid i FC Midtjylland

Harder udtaler, at det kunne være særligt at afslutte sin karriere i FC Midtjylland, hvor hun voksede op. Hun understreger dog, at det vil afhænge af hendes egen situation på det tidspunkt, samt hvordan FC Midtjylland udvikler sig som klub.

FC Midtjylland annoncerede sidste sommer, at de har planer om at starte et kvindehold med ambitioner om at spille i Gjensidige Kvindeligaen fra 2025. Preben Rokkjær, Marketing Support Director i FC Midtjylland, udtrykte håb om at se Harder i klubbens trøje igen.

Harders Imponerende Karriere

Pernille Harder har haft en bemærkelsesværdig karriere i udlandet siden 2012, da hun skiftede fra Skovbakken til Linköping i Sverige. Hun har vundet ni mesterskaber på ni år og er fast besluttet på at fortsætte denne imponerende stime så længe som muligt.

Hun udtaler, at hun ikke er mæt endnu og ser det som en udfordring at se, hvor mange mesterskaber hun kan vinde i træk. Hun tilføjer, at den sæson, hvor hun ikke vinder et mesterskab, vil være en stor skuffelse for hende.

Forfatterens Kommentar

“Forfatteren af denne artikel bemærker, at Pernille Harder har haft en bemærkelsesværdig karriere i udlandet og har opnået stor succes. Hendes overvejelser om at vende tilbage til Danmark og spille for sin barndomsklub, FC Midtjylland, er en spændende udvikling for dansk kvindefodbold.”

Konklusion

“Forfatteren af denne artikel konkluderer, at Pernille Harders potentiel hjemkomst til Danmark vil være et stort boost for dansk kvindefodbold. Hendes imponerende karriere og erfaring vil være en stor gevinst for FC Midtjylland og Gjensidige Kvindeligaen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *