Nordjysk fodboldtræner er blevet købt af tysk fodboldhold.
1 min read

Nordjysk fodboldtræner er blevet købt af tysk fodboldhold.

Jacob Friis forlader dansk fodbold for Bundesliga-klub

Jacob Friis, den erfarne fodboldtræner fra Nordjylland, vil ikke længere være at finde på de danske fodboldbaner. Han er blevet købt af den tyske Bundesliga-klub Augsburg, hvor han skal indtage rollen som assistenttræner for Jess Thorup. Denne nyhed blev offentliggjort af Jacob Friis’ agent, Lennart Bak, på Facebook.

En lang karriere i AaB

Den 46-årige Jacob Friis har tilbragt størstedelen af sin trænerkarriere i AaB. Han valgte at forlade klubben i 2020 for at fokusere fuldt ud på sin datters helbred, da hun blev diagnosticeret med leukæmi. På det tidspunkt havde han været cheftræner for klubben i næsten to år.

Citat fra webstedets forfatter

“Jacob Friis’ skift til Augsburg er en stor ændring i hans karriere. Hans erfaring og dedikation vil utvivlsomt være en stor gevinst for den tyske klub,” udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion fra webstedets forfatter

“Jacob Friis’ karriere har været præget af både succes og udfordringer. Hans beslutning om at forlade AaB for at tage sig af sin syge datter viser hans dedikation ikke kun til fodbold, men også til sin familie. Vi ser frem til at følge hans nye eventyr i Augsburg,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *