Mulig udmattelse og frustration over kontraangreb og dødbolde: Det kan være udfordrende.
2 mins read

Mulig udmattelse og frustration over kontraangreb og dødbolde: Det kan være udfordrende.

Blackburn taber trods mange chancer

Blackburn havde flere muligheder for at sikre sejren, men endte desværre med at tabe i den seneste Championship-runde, hvor de spillede mod Preston, der havde danske spillere som Mads Frøkjær-Jensen på banen og Emil Riis på tribunen.

Tomasson utilfreds med Prestons spil

Blackburns træner, Jon Dahl Tomasson, var tydeligt frustreret over Prestons taktik i kampen. Han udtrykte sin utilfredshed i et interview med Rovers TV.

“Vi er ekstremt skuffede over at tabe kampen. Når man ser på vores samlede præstation, skulle vi ikke have tabt. Vi havde rigeligt med chancer til at vinde kampen,” sagde han.

“Fodbold kan være grusomt. Vi håndterede nok ikke de to situationer, hvor de scorede, godt nok. De spillede fysisk, sparkede lange bolde, fik dødbolde og spillede på omstillinger. Det håndterede vi ikke godt nok, og det kostede os to mål.”

Tomasson stadig tilfreds med holdets præstation

På trods af nederlaget, var Tomasson stadig tilfreds med sit holds præstation efter kampen.

“Hvis man ser på chancerne, gjorde holdet mange gode ting. Vi spillede med en fantastisk attitude og skabte chancer til at vinde kampen. Det er skuffende at tabe et lokalderby foran 20.000 mennesker på Ewood Park. Men vi skaber masser af chancer, og vi er det hold i rækken, der skaber de største chancer.”

Blackburn ligger i øjeblikket nummer 12 i Championship med 22 point.

Citat fra forfatteren

“Selvom Blackburn tabte, viste de en imponerende præstation. De skabte mange chancer og spillede med en fantastisk attitude. Det er klart, at de har potentialet til at klatre op i rækken,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion fra forfatteren

“Trods nederlaget kan Blackburn tage mange positive ting med fra kampen. De skabte mange chancer og viste en fantastisk attitude. Med lidt mere held kunne resultatet have været anderledes. Det bliver spændende at følge dem i de kommende kampe,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *