Lyngby Fodboldklub rekrutterer erfaren målmand fra udlandet.
2 mins read

Lyngby Fodboldklub rekrutterer erfaren målmand fra udlandet.

David Jensen vender hjem til dansk fodbold

Den tidligere FC Nordsjælland-målmand David Jensen har underskrevet en kontrakt med Lyngby Boldklub, hvilket markerer hans tilbagevenden til dansk fodbold.

En velkommen tilbagevenden

Efter syv et halvt år i udlandet, vender David Jensen, tidligere FC Nordsjælland-målmand, hjem til Danmark. Han har nu skrevet under på en kontrakt med Lyngby Boldklub, som blev offentliggjort på klubbens hjemmeside onsdag.

Jensens karriere i udlandet

Jensen, der er 31 år gammel, debuterede på FCN’s førstehold i 2010. Han spillede 84 førsteholdskampe, inden han i 2016 drog til Utrecht i Holland. Han har siden haft ophold i amerikansk, belgisk og senest tyrkisk fodbold.

– Jeg har været rigtig glad for min tid i udlandet, og jeg er også sikker på, at det har gjort mig til en endnu bedre målmand, men når det er sagt, så kunne jeg godt mærke, at Danmark trak i mig og familien igen, siger David Jensen.

En stærk tilføjelse til Lyngby Boldklub

Nicas Kjeldsen, fodboldchef i Lyngby, ser frem til at have Jensen på holdet. Han mener, at Jensens erfaring og professionalisme vil være en stor gevinst for klubben.

– Målmænd af Davids kvalitet hænger ikke på træerne, så da muligheden opstod, slog vi til med det samme. Vi glæder os over nu at have et af Superligaens absolut stærkeste målmandsteams, siger Nicas Kjeldsen.

David Jensen skal konkurrere om startpladsen med 24-årige Mads Kikkenborg, der i efteråret var førstemålmand i den kongeblå klub. Jensen, som får trøjenummer 40, har underskrevet en kontrakt med Lyngby, der løber til sommeren 2026.

Citat fra forfatteren

“Denne artikel markerer en vigtig milepæl i David Jensens karriere. Hans tilbagevenden til dansk fodbold er en stor nyhed for Lyngby Boldklub og for Superligaen generelt,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion

Forfatteren af webstedet konkluderer: “David Jensens hjemkomst til dansk fodbold er en positiv udvikling, der vil styrke Lyngby Boldklubs position i Superligaen. Med hans erfaring og talent, kan vi forvente store ting fra ham i de kommende sæsoner.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *