Hummel oplever stor vækst i USA gennem fokus på fodbold i et konkurrencepræget marked.
3 mins read

Hummel oplever stor vækst i USA gennem fokus på fodbold i et konkurrencepræget marked.

Hummel oplever stor vækst i USA gennem fokus på fodbold i et konkurrencepræget marked.

Hummel gør fremskridt på det amerikanske marked

Det danske sportsbrand hummel har i de seneste år fokuseret på det amerikanske marked, og nu begynder strategien at vise positive resultater.

Aggressiv satsning på fodboldsponsorater

Hummel har gennem en målrettet indsats på fodboldsponsorater indgået aftaler med fem klubber fra USL Championship, den næstbedste fodboldrække i USA, i løbet af de sidste tre måneder. Klubber som El Paso Locomotive FC, Las Vegas Lights FC og Orange County SC er blandt de nye sponsorater. Hummel er også det første brand, der ikke er Adidas, til at indgå en aftale med en klub inden for MLS-systemet, nemlig Carolina Core. Fra 2024 vil de to nationale hold, Puerto Rico og U.S Virgin Islands, også bære hummels ikoniske vinkler.

Fodbold som indgang til det amerikanske marked

“Fodbold tilbyder os en unik mulighed for at trænge ind på et marked, som er præget af hård konkurrence. Det er gennem fodbolden, vi kan opbygge vores brand og skabe opmærksomhed omkring os selv. Indtil videre har vi lukket aftaler med en fjerdedel af USL Championship-klubberne, og det viser tydeligt, hvordan vi ønsker at angribe markedet,” udtaler hummels CEO, Allan Vad Nielsen.

Udnyttelse af fodboldens voksende popularitet i USA

Hummel-direktøren fremhæver betydningen af at udnytte fodboldens voksende popularitet i USA, især i lyset af de seneste investeringer i sporten og det kommende FIFA World Cup i 2026, der forventes at give fodbolden et enormt boost i landet.

“Med fodboldikoner som Messi i MLS og det forestående verdensmesterskab vil interessen for fodbold i USA kun stige i de kommende år. Derfor kunne timingen heller ikke være bedre for hummel i forhold til at etablere os som en nøglespiller på markedet,” udtaler Allan Vad Nielsen.

Hummels ambitioner på det amerikanske marked

CEO Allan Vad Nielsen lægger ikke skjul på hummels store ambitioner på det amerikanske marked. Han forventer, at virksomheden vil kunne tredoble sin forretning inden udgangen af 2028.

”Fodbolden skal være vores løftestang til at etablere os på markedet. I takt med den udvikling er det vores forventning, at det også vil gavne vores øvrige produktkategorier inden for holdsport og lifestyle, så vi kan fortsætte den positive vækst, vi har oplevet i USA de seneste år,” slutter Allan Vad Nielsen.

Hummel oplyser, at det amerikanske marked i øjeblikket udgør en mindre procentdel af brandets samlede omsætning, men ønsker ikke at kommentere på specifikke omsætningstal.

Kommentar fra forfatteren af webstedet

“Hummels aggressive satsning på fodboldsponsorater i USA viser virksomhedens klare strategi og ambitioner om at vokse på det amerikanske marked. Med fodboldens stigende popularitet i USA ser fremtiden lys ud for hummel.”

Konklusion fra forfatteren af webstedet

“Hummels succes på det amerikanske marked er et klart eksempel på, hvordan en velovervejet strategi og en klar vision kan bære frugt. Det bliver spændende at følge hummels fortsatte vækst i USA i de kommende år.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *