Højlund sætter rekord ved at score efter kun 36 sekunder.
2 mins read

Højlund sætter rekord ved at score efter kun 36 sekunder.

Manchester Uniteds nye angriber, Rasmus Højlund, skriver historie

Det har taget lidt tid for Manchester Uniteds holdkammerater at tilpasse sig den nye angriber, Rasmus Højlund. Men nu begynder det at ligne et vellykket samarbejde. Højlunds service er i topklasse, og det samme er hans slutprodukt.

Højlund scorer for sjette gang i træk

I søndagens Premier League-kamp mod Luton, scorede Højlund for sjette gang i træk. Dette resulterede i en 2-1 sejr for United. Med sine 21 år og 14 dage er Højlund nu den yngste spiller nogensinde i den bedste engelske fodboldrække til at opnå denne bedrift, ifølge Sky Sports.

Højlund overgår store navne

På sin vej til toppen har Højlund overgået store navne som Joe Willock, Erling Haaland, Romelu Lukaku og Thierry Henry. En imponerende præstation for den unge danske angriber.

Højlunds første mål i søndagens kamp kom allerede efter 36 sekunder, hvor han udnyttede en dårlig tilbagelægning i Lutons forsvar. Med stor fart løb han bolden op og afsluttede med venstrebenet.

Højlund fordobler føringen

Efter syv minutter fordoblede Højlund føringen til 2-0. Det lignede en afslutning fra Alejandro Garnacho, men Højlund dirigerede elegant argentinerens forsøg i nettet med brystkassen.

Til trods for en reducering fra Lutons Carlton Morris og en afslutning på overliggeren i overtiden, holdt United sejren hjem. Dette er Uniteds fjerde sejr i træk i Premier League, hvilket placerer dem på en aktuel sjetteplads, tre point efter Tottenham.

Forfatterens kommentar

“Forfatterens navn” udtaler: “Rasmus Højlund har virkelig fundet sin form i Manchester United. Hans præstationer er imponerende og det bliver spændende at følge hans videre udvikling.”

Konklusion

“Forfatterens navn” konkluderer: “Med Højlunds imponerende præstationer og Manchester Uniteds stigende succes, ser fremtiden lys ud for både klubben og den unge danske angriber.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *