FCM har potentialet til at vinde guld, ifølge TV MIDTVEST.
2 mins read

FCM har potentialet til at vinde guld, ifølge TV MIDTVEST.

FC Midtjylland er klar til at vinde mesterskabet

FC Midtjylland er ikke bange for at påtage sig rollen som favorit. Holdet er af den overbevisning, at hvis man ligger nummer et, kan man også vinde mesterskabet. Der er en stærk tro på, at FCM kan vinde guld.

Thomas Thomasbergs mandskab har vist en stigende formkurve gennem efteråret. Der er intern tro på, at vi endnu ikke har set det bedste fra midtjyderne. De første tre runder vil være en god test for holdet, hvor de skal møde Brøndby IF og AGF ude, før de tager imod FCK på MCH Arena den 1. marts.

Silkeborg IF: En potentiel pokalfinalist

Viborg FF og Silkeborg IF, de to andre Superligahold i landsdelen, kan også se frem til en lovende sæson. Silkeborg IF har bevist, at de kan slå alle, og deres hjemmebane i Søhøjlandet kan give selv FCK problemer. Holdet ligner en potentiel deltager i årets pokalfinale og en top seks placering. Sæsonmålet for Kent Nielsen og hans hold bør være at kvalificere sig til europæisk fodbold i næste sæson.

Viborg FF: En favorit til europæisk kvalifikation

Viborg FF bør have samme målsætning. Selvom det bliver svært for VFF at nå i top seks, har de i de seneste sæsoner vist sig stærke i playoff-kampen om en plads i Europa. Viborg FF kan igen i år være blandt favoritterne til at sikre sig syvendepladsen, der giver adgang til den attraktive playoff-kamp.

Fredag aften åbner Jakob Poulsens tropper foråret hjemme mod OB, og her kan den nyudnævnte cheftræner tage de første skridt mod en plads i Europa.

Citat fra forfatteren

“Denne sæson bliver utrolig spændende. Vi har nogle stærke hold, der alle har potentialet til at gøre det godt. Det bliver interessant at se, hvem der ender med at tage mesterskabet og de eftertragtede europæiske pladser.”

Konklusion

Med stærke hold som FC Midtjylland, Silkeborg IF og Viborg FF er der lagt op til en spændende sæson. Alle holdene har potentialet til at nå langt, og det bliver interessant at følge deres kamp for mesterskabet og de eftertragtede europæiske pladser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *