Eriksen opfordrer til ro omkring hans usikre rolle og understreger, at man i fodbold ikke skal tage tingene for tungt.
3 mins read

Eriksen opfordrer til ro omkring hans usikre rolle og understreger, at man i fodbold ikke skal tage tingene for tungt.

Christian Eriksen i uvant situation på Manchester United

Christian Eriksen, en af Danmarks mest prominente fodboldspillere gennem de seneste år, står over for en usædvanlig situation i sin nuværende klub, Manchester United. Den 32-årige midtbanespiller har i de seneste uger ofte fundet sig selv på bænken, hvor han har været nødt til at acceptere roller som indskifter og bænkevarmer.

Eriksen udtaler sig om situationen

Eriksen er ikke begejstret for denne udvikling. “Det er noget af det sværeste som spiller, at man ikke bliver valgt. Jeg tror, jeg er lidt heldig, at det er sket, når jeg er lidt ældre. Så jeg er lidt mere rolig, hvad det angår. Havde jeg været en 23-24 år, havde jeg haft en anden tilgang til det,” udtaler Eriksen.

“I fodbold må man ikke tage tingene alt for tungt. De sidste to måneder er det skrevet op, som om det er det værste, at man ikke skal spille. I mit hoved er det slet ikke sådan,” tilføjer han.

Er det holdbart for Eriksen at fortsætte i Manchester United?

Eriksen mener, at uanset alder, skal en spiller være på banen. “Jeg vil klart hellere spille end at sidde på bænken. Det føler jeg også, jeg har kvaliteterne til. Det er en situation, der kommer efter sæsonen, og så må vi se, hvor vi står på det tidspunkt,” siger han.

Eriksen holder hovedet koldt

Trods den uvante situation forholder Eriksen sig roligt. Han erkender, at spilletid kommer og går, og at tingene hurtigt kan ændre sig til hans fordel. “Mit håb er selvfølgelig, at det ændrer sig, og at han (træneren) kigger min vej. Der er ikke andet for end at arbejde hårdt på træningsbanen og hjælpe, hvor man kan,” siger Eriksen.

Eriksens præstation i søndagens kamp

Søndag gjorde Eriksen en forskel, da Manchester United slog Liverpool i FA Cup-kvartfinalen. Han blev skiftet ind i anden halvleg og var med indtil slutfløjt, hvor hans klub kunne juble over en 4-3-sejr.

Landstrænerens kommentarer

Landstræner Kasper Hjulmand overværede kampen og var glad for Eriksens præstation. “Det er skønt. Jeg synes, han gjorde det godt. Han havde en magisk aflevering til Rashford i dybden. Det kan Christian. Vi så det på vores eget hold mod Kasakhstan, hvor han også lavede magi med sine afleveringer. Det synes jeg også, han gjorde her, så det er skønt at se ham spille,” siger Hjulmand.

Citat fra forfatteren

“Christian Eriksen står i en uvant situation, men hans ro og professionalisme er beundringsværdig. Det bliver spændende at se, hvordan situationen udvikler sig,” udtaler forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Christian Eriksen står over for en udfordring i sin karriere, men hans ro og fokus på at arbejde hårdt kan være nøglen til at vende situationen til sin fordel. Uanset hvad fremtiden bringer, er det tydeligt, at Eriksen fortsat har meget at byde på som fodboldspiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *