Episode 87 af ‘Fodbold var bedre i 90’erne’: Diskussion om en irriterende fodboldspiller – Mediano.
2 mins read

Episode 87 af ‘Fodbold var bedre i 90’erne’: Diskussion om en irriterende fodboldspiller – Mediano.

Reflektioner over det hollandske VM i 2010

Hvis du ikke genkender billedet i toppen af denne artikel, vil du sandsynligvis genkende det, der blev taget lige før. Det viser Xabi Alonso, der ligger på græsset og har ondt, efter Nigel de Jong har stemplet ham i brystkassen. Denne hændelse blev et symbol på det hollandske VM i 2010, hvor det hollandske hold spillede med en hårdhed, der grænsede til brutalitet, og som var usædvanlig.

Wesley Sneijder: En afgørende faktor

Et andet symbol på det hollandske VM i 2010 er spilleren Wesley Sneijder, der er placeret helt til højre på billedet. Sneijder blev delt topscorer ved slutrunden og var en afgørende faktor for Hollands vej til finalen. Han var dog også en smule irriterende.

VM-finalen i 2010 er ofte et samtaleemne, når man diskuterer Ballon d’Or-kåringen fra samme år. Men denne uges hovedemne er en begivenhed, der fandt sted mange år tidligere: i uge 15 1991.

Fodbold var bedre i 90’erne

“Fodbold var bedre i 90’erne” er Medianos nostalgiske serie, hvor Karsten Krogh, Thomas Pyndt og Sebastian Stanbury tager lytterne med tilbage til et gyldent fodboldårti. Serien udkommer hver lørdag på kanalen Støt Mediano. I denne uge har Karsten dog fået en fridag, så det er kun Thomas og Sebastian, der er i studiet.

Om kanalen Støt Mediano

På kanalen Støt Mediano kan du også finde dybdegående episoder om alt, hvad der rører sig i sportens verden, reaktioner og analyser af de store nyheder, indsigtsfulde interviews og portrætter samt detaljerede gennemgange af store hold i Danmark og udlandet. Du skal være medlem i Støt Mediano for at kunne høre disse udsendelser.

Citat fra forfatteren

“Vi stræber efter at bringe vores lyttere tilbage til et gyldent fodboldårti med vores serie ‘Fodbold var bedre i 90’erne’. Vi håber, at vores indhold vil vække gode minder og inspirere til diskussioner om fodboldens udvikling.” – Forfatteren af webstedet.

Konklusion

Det hollandske VM i 2010 var et mindeværdigt øjeblik i fodboldhistorien, der stadig drøftes i dag. Gennem kanaler som Støt Mediano kan vi dykke dybere ned i disse historiske øjeblikke og genopleve fodboldens gyldne æra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *