En ny podcast præsenterer: Fodbold Forening Brøndby og deres ambition om at erhverve sig ejerskab i Brøndby IF.
2 mins read

En ny podcast præsenterer: Fodbold Forening Brøndby og deres ambition om at erhverve sig ejerskab i Brøndby IF.

Hør en podcast om Fodbold Forening Brøndby, der har et ambitiøst mål

En ny forening med et ambitiøst mål er blevet etableret. I denne podcast kan du høre om Fodbold Forening Brøndby, hvor Brøndby-fans er gået sammen for at købe klubben tilbage, når de nuværende ejere engang vil sælge.

I podcasten får du svar på spørgsmål som hvem der står bag foreningen, hvorfor idéen opstod, hvordan den skal føres ud i livet, og om FFB er politisk neutrale i fodboldsammenhæng. Jesper Friberg, formand for FFB, og Anja Janning, bestyrelsesmedlem, er gæster i denne BrøndbyLyd special. Værten er Nanna Møller Karlsen, der også har mixet podcasten.

Hvis du vil vide mere om foreningen og ønsker at blive medlem, kan du læse mere på deres hjemmeside ffbrondby.dk.

Hovedpartneren for podcasten er Arbejdernes Landsbank.

Du kan lytte til podcasten her eller finde den i din foretrukne podcast-app.

“Citat fra forfatteren af webstedet: ‘Dette er en spændende podcast, der giver et indblik i Fodbold Forening Brøndbys mål og visioner. Lyt med og bliv klogere på denne ambitiøse forening.’ – Nanna Møller Karlsen, forfatter af webstedet”

Konklusion: Denne artikel præsenterer en podcast om Fodbold Forening Brøndby, der har et mål om at købe klubben tilbage. Gennem en samtale med formanden og et bestyrelsesmedlem får lytterne indsigt i foreningens baggrund og planer. Artiklen opfordrer også læserne til at besøge foreningens hjemmeside og lytte til podcasten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *