En dybdegående analyse af fodboldens udvikling i 90’erne: Portræt af den talentfulde skrædder fra Mar del Plata, der blev en central figur i Mediano.
2 mins read

En dybdegående analyse af fodboldens udvikling i 90’erne: Portræt af den talentfulde skrædder fra Mar del Plata, der blev en central figur i Mediano.

Billedet ovenfor er fra august 1997 og viser den unge Patrick Kluivert, der læser den ikoniske avis med de lyserøde sider, La Gazzetta dello Sport. Kluivert forsøgte at falde til i AC Milan efter sit skifte fra Ajax, men det gik ikke som forventet. Dette var også tilfældet for andre hollandske spillere, der kom til Milano på samme tidspunkt.

I ugens afsnit af Fodbold var bedre i 90’erne kan du høre mere om, hvorfor det ikke fungerede for Kluivert og hans landsmænd i AC Milan. Der vil også være fortællinger fra Ballon d’Or-året 1995.

Fodbold var bedre i 90’erne er en nostalgisk rejse tilbage til et gyldent fodboldårti. I kanalen Støt Mediano kan du finde dette program samt andre spændende indhold. Der er blandt andet Mediano Special med dybdegående episoder om sportens verden, Mediano Breaking med reaktioner og analyser af store nyheder, Mediano Story med indsigtsfulde interviews og portrætter samt store features om Superligaen, og taktiske værksteder om hold som Brøndby, AGF, Liverpool og Manchester City.

For at kunne lytte til disse udsendelser skal du være medlem af Støt Mediano. Du kan melde dig ind ved at klikke her og selv bestemme beløbet.

Konklusion fra forfatteren af webstedet: “Støt Mediano er din kilde til spændende og informativt indhold om sportens verden. Bliv medlem i dag og få adgang til vores forskellige kanaler, herunder Fodbold var bedre i 90’erne, hvor du kan dykke ned i fodboldens gyldne æra.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *