Disney+ bekræfter, at europæisk fodbold vil være tilgængelig uden ekstra omkostninger for abonnenter i Europa – recordere.dk.
2 mins read

Disney+ bekræfter, at europæisk fodbold vil være tilgængelig uden ekstra omkostninger for abonnenter i Europa – recordere.dk.

Disney+ erhverver streamingrettigheder til UEFA Europa League og UEFA Conference League

Disney+ Danmark har sikret sig de eksklusive streamingrettigheder til UEFA Europa League og UEFA Conference League fra sæsonen 2024/2025 til og med 2026/27. Dette betyder, at alle kampe fra disse turneringer vil blive vist live på Disney+ i Danmark.

Et væld af kampe og klubber

De erhvervede rettigheder omfatter i alt 342 kampe og 72 klubber, der konkurrerer i både gruppespil og knockoutfaser gennem 19 spilleuger.

En gevinst for danske Disney+ kunder

Hans van Rijn, administrerende direktør for The Walt Disney Company Nordic & Baltic, udtaler i en pressemeddelelse: “Det er fantastiske nyheder for Disney+ kunder i Danmark, som kan glæde sig til, at UEFA Europa League og UEFA Conference League bliver en del af deres abonnement uden yderligere betaling ved siden af vores uovertrufne udvalg af film og serier.”

Fodbold for en bredere skare

Han fortsætter: “Disse ligaer er de internationale fodboldturneringer med flest danske hold og flest danske spillere, og tilføjelsen af dem til Disney+ vil give vores kunder i Danmark et markant bredere tilbud. Vores mål er at have det bedste tilbud til de fans og fangrupper, som er passionerede om fodbold, mens vi på samme tid ønsker at udbrede turneringerne til et større publikum i Danmark og åbne dem op for en ny generation af fans og tilhængere”.

Ingen ekstra omkostninger for abonnenter

De nye fodboldturneringer vil være tilgængelige for alle Disney+ abonnenter uden merpris.

Citat fra webstedets forfatter

“Dette er en betydelig udvidelse af Disney+’s streamingtilbud i Danmark, der vil glæde mange fodboldfans. Det er spændende at se, hvordan streamingtjenester fortsætter med at diversificere deres indhold for at tiltrække et bredere publikum.”

Konklusion fra webstedets forfatter

“Med erhvervelsen af rettighederne til UEFA Europa League og UEFA Conference League cementerer Disney+ sin position som en vigtig spiller på streamingmarkedet. Dette træk vil utvivlsomt tiltrække flere sportsinteresserede seere og styrke Disney+’s position i Danmark.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *