Viktor Axelsen vælger ikke at deltage i EM for Danmark, rapporterer TV 2 Fyn.
1 min read

Viktor Axelsen vælger ikke at deltage i EM for Danmark, rapporterer TV 2 Fyn.

Viktor Axelsen deltager ikke i EM i badminton

I februar vil Danmarks herre- og damelandshold i badminton sætte kursen mod Polen med det formål at vinde EM-guld. Men de vil sandsynligvis skulle klare sig uden verdens bedste spiller, Viktor Axelsen. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt af Badminton Danmark.

Axelsen fungerer som reserve

Landstræner Kenneth Jonassen har udtalt, at Axelsen formentlig ikke vil deltage i hold-EM i Polen og i stedet vil fungere som reserve. Denne beslutning er truffet på baggrund af sæsonplanlægning, hvor de Olympiske Lege også indgår.

Jonassen uddyber: “I vores samtaler med Viktor er vi blevet enige om, at det i 2024 er endnu vigtigere at kunne perspektivere og prioritere mellem alle turneringerne og se på 2024 som en helhed.”

Mesterskabet kan stadig vindes

Selvom det er en udfordring at skulle undvære verdens bedste spiller, mener trænerteamet stadig, at de har en stærk nok trup til at kunne nå målet om at genvinde mesterskabet.

Citat fra forfatteren

“Forfatterens navn” udtaler: “Selvom det er en stor udfordring at skulle klare sig uden Viktor Axelsen, er der stadig stor tro på, at Danmark kan genvinde EM-titlen.”

Konklusion

“Forfatterens navn” konkluderer: “Selvom Viktor Axelsen er en vigtig brik i det danske landshold, viser denne situation, at der også skal tages højde for den enkelte spillers karriereplanlægning. Det bliver spændende at se, hvordan det danske hold klarer sig uden ham ved EM.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *