TV 2 Fyn spekulerer på, om Axelsen vil blive årets badmintonspiller
2 mins read

TV 2 Fyn spekulerer på, om Axelsen vil blive årets badmintonspiller

Viktor Axelsen udnævnt til Årets Badmintonspiller 2016

Badminton Danmark har udnævnt Viktor Axelsen til Årets Badmintonspiller 2016. Denne anerkendelse skyldes hans imponerende præstationer i løbet af året, herunder hans bronzemedalje ved OL i Rio og sejr ved Superseries-finalerne i Dubai.

Axelsen vinder OL-bronze

Axelsens karriere nåede nye højder i august, da han vandt en bronzemedalje ved OL i Rio, Brasilien. Dette var den første danske badmintonmedalje ved OL siden Poul Erik Høyer vandt guld i 1996. I bronzekampen besejrede Axelsen den kinesiske badmintonlegende Lin Dan med 15-21, 21-10, 21-17.

Superseries-sejr i Dubai

I december afsluttede Axelsen et fantastisk år med en sejr ved Superseries-finalen i Dubai. Her vandt han sin første Super Series-titel og indkasserede samtidig omkring 570.000 kroner i præmiepenge. Han besejrede den kinesiske spiller Tian Houwei med 21-14, 6-21, 21-17.

Nominering sammen med Thomas Cup-holdet

Udover sin individuelle anerkendelse er Axelsen også nomineret sammen med resten af Thomas Cup-holdet, der består af ti spillere. De er nomineret for deres “enestående, historiske bedrift” ved at vinde turneringen – en første for et dansk hold.

Citat fra forfatteren

“Viktor Axelsen har haft et fantastisk år og har vist sig som en sand mester på banen. Hans præstationer i 2016 har sat ham på verdenskortet som en af de bedste badmintonspillere,” udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Viktor Axelsens succes i 2016 er et bevis på hans talent, dedikation og hårdt arbejde. Han er en inspirerende rollemodel for unge spillere og en stolt repræsentant for dansk badminton.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *