TV 2 Fyn rapporterer at Denmark Open skifter til en større arena
2 mins read

TV 2 Fyn rapporterer at Denmark Open skifter til en større arena

Badmintonturnering flytter til større hal

Denmark Open, den prestigefyldte badmintonturnering, har i de sidste 13 år fundet sted i Odense Idrætshal. Men nu er turneringen vokset ud af sine rammer og flytter derfor til Arena Fyn i Odense fra næste år. Arena Fyn kan rumme op til 50 procent flere tilskuere end den tidligere hal.

Forlænget værtsskab for Denmark Open

Destination Fyn, Odense Kommune og Badminton Danmark har samtidig forlænget aftalen om værtsskabet for Denmark Open, så det nu løber til 2026. Bo Jensen, direktør i Badminton Danmark, udtaler i en pressemeddelelse, at det ikke var en selvfølge, at turneringen skulle fortsætte i Odense, men at samarbejdet med de lokale frivillige, myndighederne og Destination Fyn har været værdifuldt.

Positiv indflydelse på byen

Turneringen, der spilles i uge 42, er til stor gavn for hele byen, ifølge eventchef hos Destination Fyn Jakob Staun. Han mener, at turneringen er en stor hjælp for byens hoteller og restauranter i en ellers stille periode. Flytningen til Arena Fyn vil også give bedre plads til faciliteter til opvarmning, VIP-faciliteter, spiller- og publikumservice.

Styrkelse af erhvervslivet

Eventchefen forklarer, at turneringen også er en mulighed for forretningsudvikling for fynske virksomheder, da badminton er meget populært i Kina og Asien generelt, hvor mange fynske robotvirksomheder har stort vækstpotentiale.

Glæde hos borgmesteren

Borgmester i Odense Kommune, Peter Rahbæk Juel (S), er også tilfreds med aftalen og mener, at den er vigtig af flere grunde. Han ser turneringen som en unik platform til at præsentere badminton på højeste niveau, tiltrække turister og knytte vigtige erhvervskontakter til Asien.

Citat fra forfatteren

“Denmark Open er mere end bare en badmintonturnering. Det er en begivenhed, der bringer folk sammen, styrker erhvervslivet og fremmer turismen i Odense,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

Forfatteren af artiklen konkluderer: “Flytningen af Denmark Open til Arena Fyn er et positivt skridt fremad. Det vil ikke kun give plads til flere tilskuere, men også skabe bedre faciliteter og styrke det lokale erhvervsliv. Det er en win-win situation for alle involverede.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *