Tre danskere konkurrerer om en prestigefyldt ære: Imponerende præstation som landstræner for Færøerne.
2 mins read

Tre danskere konkurrerer om en prestigefyldt ære: Imponerende præstation som landstræner for Færøerne.

Danske badmintontrænere nomineret til årets træner i Europa

Tre danske badmintontrænere er blevet nomineret til titlen som årets træner i Europa. Sune Gavnholt, Jeppe Ludvigsen og Henrik ‘PK’ Rohde er alle blandt de tre finalister, der kæmper om den prestigefyldte pris.

Sune Gavnholt, der til daglig arbejder som træner i Ikast FS i den danske badmintonliga, er blevet nomineret for sit arbejde som landstræner for Færøerne. Selvom det færøske landshold ikke har opnået store resultater, betyder nomineringen meget for Gavnholt.

Jeppe Ludvigsen er nomineret for sit arbejde som landstræner for Tyskland, mens Henrik ‘PK’ Rohde er nomineret for sit arbejde med den danske stjernespiller Viktor Axelsen.

Jens Meibom, sportschef i Dansk Badminton, er stolt over de danske nomineringer og ser det som et tegn på, at Danmark har dygtige trænere. Han roser særligt Sune Gavnholt og mener, at han har potentialet til at være træner på højeste niveau.

Selvom det færøske landshold ikke forventes at gøre sig gældende på internationalt niveau, har Sune Gavnholt et mål om at vinde Island Games, der betragtes som de Olympiske Lege for ø-samfund. Han ønsker at udvikle bredde og få flere til at spille badminton på Færøerne.

Badminton Danmark ser positivt på, at danske trænere søger ud i Europa for at få erfaring. Selvom det kan virke mærkeligt at hjælpe konkurrenter, mener Jens Meibom, at det er vigtigt for danske trænere at få erfaring på et lavere niveau.

Vinderen af årets træner i Europa kåres ved en galla i Baku den 22. april.

Konklusion: Danske badmintontrænere er blevet nomineret til titlen som årets træner i Europa. Sune Gavnholt, Jeppe Ludvigsen og Henrik ‘PK’ Rohde er blandt de tre finalister. Selvom det færøske landshold ikke forventes at opnå store resultater, har Sune Gavnholt et mål om at vinde Island Games. Badminton Danmark ser positivt på, at danske trænere søger ud i Europa for at få erfaring. Vinderen af årets træner i Europa kåres ved en galla i Baku den 22. april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *