Terbuka Denmark: Viktor Axelsen taber tidligt i kampen mod Lee Zii Jia.
2 mins read

Terbuka Denmark: Viktor Axelsen taber tidligt i kampen mod Lee Zii Jia.

Lee Zii Jia undgår møde med verdens nummer et, Viktor Axelsen

Badmintonfans’ længsel efter at se Lee Zii Jia i kamp mod verdens nummer et fra Danmark, Viktor Axelsen, i anden runde af Denmark Open blev ikke opfyldt i dag.

Viktor Axelsen trækker sig på grund af skade

Dette skete efter den tidligere 2022-verdensmester i herresingle blev tvunget til at trække sig på grund af en skade i hans venstre fod.

Denne nyhed blev også bekræftet af Badminton Denmark gennem en kort erklæring på deres Instagram-konto. Dette bekræftede samtidig, at Zii Jia avancerer til kvartfinalerne i Denmark Open i morgen.

“Vi ønsker dig en hurtig bedring, Viggo. Desværre har Viktor Axelsen været nødt til at trække sig fra Denmark Open Victor på grund af en skade i venstre fod. Vi håber, du hurtigt kommer dig og er tilbage i aktion!” udtalte ledelsen.

Zii Jia venter på modstander i kvartfinalen

Zii Jia venter nu på vinderen af anden runde, der involverer spilleren fra Taiwan, Chou Tien-chen, og spilleren fra Japan, Kenta Nishimoto.

Vinderen af denne kamp vil blive hans modstander i kvartfinalen i morgen. Zii Jia er nu landets anden repræsentant i kvartfinalerne efter landets hovedmændsduo, Aaron Chia-Soh Wooi Yik.

Forfatterens kommentar

“Det er altid en skam, når en skade forhindrer en spændende kamp mellem to talentfulde spillere. Vi ønsker Viktor Axelsen en hurtig bedring og ser frem til at se Lee Zii Jia i kvartfinalerne,” udtalte forfatteren af webstedet.

Konklusion

“Selvom vi går glip af det forventede opgør mellem Lee Zii Jia og Viktor Axelsen, er der stadig masser af spænding at se frem til i kvartfinalerne. Vi ser frem til at følge resten af turneringen,” konkluderede forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *