Sportschef afventer hurtig beslutning om badmintonaftale.
2 mins read

Sportschef afventer hurtig beslutning om badmintonaftale.

Forhandlinger om ny badminton-aftale intensiveres efter Korea Open

Sportschef i Badminton Danmark, Jens Maibom, forventer at forhandlingerne om en ny aftale mellem Badminton Danmark og de danske badmintonspillere vil intensiveres efter denne uges Korea Open. Den nuværende aftale udløber ved udgangen af november, og parterne har allerede siddet ved forhandlingsbordet.

Udfordringer i forhandlingerne

Maibom udtaler, at forhandlingerne har været udfordret af, at flere spillere og ledere har været ude at rejse. Han forklarer, “Vi er i dialog og forhandling, og spillerne har nedsat et spillerråd, hvor nogle af dem er ude at rejse, så der kommer ikke fart i tingene, før vi ser hinanden igen efter Korea Open”.

Uenigheder om kommercielle rettigheder

Badminton Danmark opsagde i begyndelsen af september aftalen med elitespillerne på grund af uenigheder om kommercielle rettigheder. Dette er et emne, der også har været et stridspunkt i fodboldkonflikten. Maibom vil ikke komme ind på sagens knaster, men er dog fortrøstningsfuld med henblik på at få en ny aftale på plads.

Deadline for ny aftale

Den nuværende aftale udløber 30. november, hvilket er den ultimative deadline for at få en ny aftale på plads. “Efter de indledende dialoger føler jeg en god tro på, at vi kan nå en aftale, som begge parter kan være tilfredse med, men der er ingen garantier”, udtaler Maibom.

Citat fra forfatteren

“Badminton Danmark og de danske badmintonspillere står ved en skillevej. Det er vigtigt, at de finder en løsning, der tilgodeser begge parters interesser og sikrer sportens fremtid i Danmark”, siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion fra forfatteren

Forfatteren af denne artikel konkluderer: “Det er afgørende, at Badminton Danmark og spillerne når til enighed om en ny aftale inden deadline. Uden en aftale vil det være umuligt for spillerne at repræsentere Danmark på landsholdet, hvilket vil være et stort tab for dansk badminton”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *