Sport Group Denmark indgår strategisk partnerskab med VICTOR og FZ FORZA.
3 mins read

Sport Group Denmark indgår strategisk partnerskab med VICTOR og FZ FORZA.

Sports Group Denmark og VICTOR indgår strategisk partnerskab

Sports Group Denmark, der i flere år har ageret som distributør for badmintonmærket VICTOR i Danmark og Norge, og som i marts 2019 erhvervede det danske badmintonmærke FZ FORZA, indgår nu et omfattende strategisk partnerskab med VICTOR. Partnerskabet omhandler salg, distribution og udvikling af både FZ FORZA og VICTOR.

En stærk alliance i badmintonverdenen

Dette partnerskab skaber en kraftfuld alliance inden for badmintonbranchen, både i Danmark, Europa og globalt. FZ FORZA er i dag Danmarks største badmintonmærke og rangerer som nummer tre i Europa. Med dette partnerskab vil FZ FORZA og VICTOR sammen kunne styrke VICTORs nuværende position som Europas næststørste badmintonmærke. FZ FORZA vil også kunne drage fordel af samarbejdet.

Global styrkeposition for VICTOR

VICTORs position som et af de førende mærker i den globale badmintonbranche vil blive yderligere styrket gennem dette partnerskab. Sports Group Denmark vil håndtere salget af begge mærker på det skandinaviske marked, mens VICTOR Europe GmbH vil tage sig af salget syd for den danske grænse. Fra juli 2020 vil FZ FORZAs distribution på det asiatiske marked blive forvaltet gennem VICTOR HQ.

Strategisk betydning på alle parametre

Partnerskabet vil have stor strategisk betydning på alle områder, da det omfatter samarbejde om alt fra design og produktudvikling til salg, indkøb, logistik, sponsorering og generel markedsføring. De to mærker vil drage fordel af hinandens styrker for at forbedre drift og udvikling af kollektioner, uden at de kommer til at ligne hinanden.

Ambitionerne for partnerskabet

Ambitionen er, at VICTOR fortsat vil være den dominerende spiller i Asien og Europa, mens FZ FORZA vil opretholde sin succes med det skandinaviske udtryk i kollektionerne og sin stolthed over at være “Innovated in Denmark”. Målet er at øge begge mærkers vækst på alle nøglemarkeder og styrke deres samlede konkurrenceevne.

Citat fra forfatteren

“Med dette partnerskab skaber Sports Group Denmark og VICTOR en stærk alliance, der vil styrke begge mærkers position i badmintonverdenen. Det er et spændende skridt fremad for både VICTOR og FZ FORZA.”

Konklusion fra forfatteren

“Dette partnerskab mellem Sports Group Denmark og VICTOR er et vigtigt strategisk skridt for begge mærker. Det vil ikke kun styrke deres position på markedet, men også skabe nye muligheder for vækst og udvikling. Det bliver interessant at se, hvordan dette partnerskab vil forme fremtiden for badminton i både Danmark og resten af verden.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *