PV Sindhu og Aakarshi Kashyap avancerer til anden runde i Denmark Open 2023, mens Lakshya Sen og Kidambi Srikanth udgår.
3 mins read

PV Sindhu og Aakarshi Kashyap avancerer til anden runde i Denmark Open 2023, mens Lakshya Sen og Kidambi Srikanth udgår.

Indiske Badmintonspillere Avancerer i Denmark Open Super 750

I Denmark Open Super 750 badmintonturneringen i Odense, avancerede de indiske badmintonspillere PV Sindhu og Aakarshi Kashyap til anden runde i kvindernes single. Desværre blev det ikke til mere for Kidambi Srikanth og Lakshya Sen i mændenes turnering.

Sindhu, en dobbelt olympisk medaljevinder, kæmpede sig forbi verdens nummer 28, Kirsty Gilmour fra Skotland, med 21-14 18-21 21-10 i en åbningsrunde, der varede 56 minutter. Aakarshi, der er rangeret som nummer 38, slog overraskende verdens nummer 26, Li Yvonne fra Tyskland, med 10-21 22-20 21-12.

Sindhu og Aakarshi Står Overfor Udfordringer i Næste Runde

Sindhu, der nåede semifinalerne i Arctic Open sidste uge, står over for en svær modstander i næste runde. Hun skal nemlig møde Indonesiens Gregoria Mariska Tunjung, der er seedet syvende. Tunjung har besejret Sindhu to gange i de sidste tre møder i år, selvom Sindhu har en samlet head-to-head rekord på 8-2.

Aakarshi vil også få sin sag for, da hun skal møde den venstrehåndede thailænder Supanida Katethong. Katethong, der er nummer 19 i verden, har tidligere besejret Aakarshi i deres eneste møde ved Singapore Open i år.

Skuffende Resultater for Srikanth og Sen

For Srikanth, der vandt sølv ved verdensmesterskaberne i 2021, blev det en skuffende dag. Han tabte 21-19 10-21 16-21 til Kinas verdens nummer 22, Weng Hong Yang, i mændenes single åbningsrunde.

Sen, der vandt bronze ved verdensmesterskaberne i 2021, klarede heller ikke åbningsrunden. Han tabte 16-21 18-21 til Thailands Kantaphon Wangcharoen.

Udtrækninger Før Turneringens Start

De nykårede asiatiske mestre, Satwiksairaj Rankireddy og Chirag Shetty, trak sig fra turneringen, og deres modstandere Ong Yew Sin og Teo Ee Yi fra Malaysia avancerede til anden runde.

HS Prannoy, der vandt en historisk bronze medalje ved de asiatiske lege, trak sig også på grund af en rygskade. Kvindernes doublepar Treesa Jolly og Gayatri Gopichand samt mændenes doublepar MR Arjun og Dhruv Kapila trak sig også før turneringens start.

Citat fra Forfatteren

“Denmark Open Super 750 har været en blandet oplevelse for de indiske spillere. Mens Sindhu og Aakarshi har haft succes, har det været en skuffende turnering for Srikanth og Sen. Vi ser frem til at følge de resterende kampe.”

Konklusion fra Forfatteren

“Trods nogle skuffelser, har de indiske spillere stadig mulighed for at gøre et stærkt indtryk i turneringen. Vi vil fortsætte med at følge deres præstationer tæt.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *