Landsholdsspiller på 26 år afslutter sin karriere med øjeblikkelig virkning.
2 mins read

Landsholdsspiller på 26 år afslutter sin karriere med øjeblikkelig virkning.

Jeppe Bay trækker sig fra international badminton

Den danske badmintonspiller Jeppe Bay har annonceret sin afgang fra international badminton. Bay, der er en del af Danmarks tredjebedste herredouble, har valgt at trække sig fra karrieren med øjeblikkelig virkning, ifølge en pressemeddelelse fra Badminton Danmark.

26-årige Bay, der har spillet sammen med Lasse Mølhede, stopper sin træning med landsholdet fra i dag. Han blev optaget i Badminton Danmarks eliteprogram for halvandet år siden.

Bay’s fremtidige planer

Bay udtaler, at han har brugt en betydelig tid på at overveje sin fremtid og er kommet til den konklusion, at han ikke længere har motivationen og sulten til at fortsætte sin internationale karriere. Han planlægger nu at fokusere på sin uddannelse. Han vil dog fortsat repræsentere Solrød Strand i Badmintonligaen.

Ændringer i landsholdet

Bay er ikke den eneste, der forlader landsholdstræningen i Brøndby. Badminton Danmark har også valgt at fjerne mixeddoublen Mikkel Mikkelsen og Rikke Søby fra landsholdet fra årsskiftet. Dette betyder, at EM-bronzevinderne fra 2022 ikke længere vil være en del af eliteprogrammet.

Nye spillere i eliteprogrammet

Badminton Danmark har dog fundet plads til fem nye spillere i deres eliteprogram. Disse inkluderer herresinglen Mads Christophersen, bror til landsholdsspilleren Line Christophersen, samt doublespillerne Christian Faust Kjær, Daniel Lundgaard, Jesper Toft og Clara Graversen. Disse spillere vil officielt blive optaget i eliteprogrammet fra den 1. oktober.

Kommentar fra sportschef Jens Meibom

Sportschef Jens Meibom udtaler, at det er glædeligt at kunne belønne spillernes indsats og udvikling med en optagelse i eliteprogrammet. Han ser frem til at arbejde endnu mere intensivt med spillerne og forventer, at optagelsen vil bidrage til at accelerere deres udvikling yderligere.

Forfatterens konklusion

Disse ændringer i landsholdet og eliteprogrammet markerer en ny æra for dansk badminton. Mens det er trist at se erfarne spillere som Bay trække sig, er det også spændende at se nye talenter få chancen for at skinne på den internationale scene.

Citat fra forfatteren

“Ændringer er en uundgåelig del af sport, og det er vigtigt at anerkende de bidrag, som spillere som Bay har ydet. Samtidig ser vi frem til at se, hvad de nye spillere kan bringe til bordet,” siger forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *