Ketsjerfirma overvejer at anmelde dansk badmintonforbundsdirektør på grund af ny uro.
2 mins read

Ketsjerfirma overvejer at anmelde dansk badmintonforbundsdirektør på grund af ny uro.

Omskrevet artikel:

Badminton Danmarks direktør risikerer politianmeldelse

Konflikten inden for dansk badminton er endnu ikke løst, på trods af at en ny landsholdsaftale blev indgået i januar. Yonex, en af de store aktører inden for badmintonudstyr, overvejer nu at anmelde Bo Jensen, direktøren for Badminton Danmark, til politiet for dokumentfalsk.

Anklager om manipulerede emails

Yonex har i over en måned forsøgt at få svar fra Badminton Danmark på en henvendelse, de sendte til forbundet i slutningen af januar. Henvendelsen drejede sig om anklager om, at Bo Jensen skulle have manipuleret med emails under konflikten mellem de danske badmintonspillere og forbundet.

Benni Holst Andersen, direktør for Scansport A/S og Yonex-direktør i Norden, udtaler i en email, at tålmodigheden nu er opbrugt. Han skriver, at de siden 23. januar har ventet på et svar fra enten Badminton Danmarks formand eller hovedbestyrelse, men uden held.

Overlevering til politiet

Scansport A/S planlægger nu at sende sagen videre til politiet inden for de næste ti dage. De mener, at en email, som blev præsenteret af Bo Jensen for de forhandlende parter som værende fra Yonex’s hovedkontor, aldrig er blevet sendt af Yonex’s hovedkontor.

Baggrund for anmeldelsen

Anmeldelsen tager udgangspunkt i et møde den 22. november i Idrættens Hus i Brøndby, hvor badmintonspillernes forhandlingsudvalg fik overleveret den ifølge Yonex sammenklippede mail.

På mødet var flere af spillerne fra forhandlingsudvalget samt spillernes repræsentant, Mads Øland, til stede. Badminton Danmark var repræsenteret ved sportschef Jens Maibom og direktør Bo Jensen samt en advokat.

Badminton Danmarks svar

Badminton Danmark har indtil videre ikke kommenteret på sagen udover, hvad de tidligere har udtalt i forhold til anklagerne fra Yonex.

Citat fra forfatteren

“Konflikten i dansk badminton er langt fra løst, og det ser nu ud til, at den kan ende med en politianmeldelse. Det er en sag, der har potentiale til at ryste det danske badmintonforbund,” siger artiklens forfatter.

Konklusion

Denne sag viser, at konflikterne i dansk badminton er langt fra løst, selvom en ny landsholdsaftale er på plads. Med muligheden for en politianmeldelse hængende over hovedet på Badminton Danmarks direktør, er det tydeligt, at der stadig er mange uafklarede spørgsmål og problemer, der skal løses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *