Formandsposten i Badminton Danmark skal genbesættes.
2 mins read

Formandsposten i Badminton Danmark skal genbesættes.

Formandsskifte i Badminton Danmark

Tore Vilhelmsen har annonceret, at han ikke vil genopstille som formand for Badminton Danmark.

Badminton Danmark står over for et formandsskifte. Tore Vilhelmsen har meddelt, at han ikke vil genopstille som formand ved repræsentantskabsmødet i badmintonforbundet, der finder sted den 1. april. Denne beslutning blev offentliggjort på hans sociale medier onsdag aften.

Vilhelmsens tid som formand

Vilhelmsen har beskrevet sin tid som formand som et stort privilegium og har forsøgt at tilgå opgaven med ydmyghed og retning. Han overtog formandsposten fra René Toft i september 2020 og har siden da arbejdet på at udvikle badmintonsporten.

For fem dage siden, den 24. februar, annoncerede Kristian Pihl, kredsansvarlig for Region Øst og nuværende medlem af badmintonforbundets hovedbestyrelse, at han stiller op som formandskandidat. Vilhelmsen havde oprindeligt planer om at genopstille, men har nu ændret mening.

Vilhelmsens beslutning om ikke at genopstille

Vilhelmsen beskriver beslutningen om ikke at genopstille som “ikke nem”. Han erkender, at det er en stor opgave at være frivillig formand på fuld tid, men er glad for, at han gav det en chance.

Citat fra forfatteren

“Tore Vilhelmsens beslutning om ikke at genopstille som formand markerer enden på en æra i Badminton Danmark. Hans lederskab har været præget af innovation og forandring, og hans eftermæle vil utvivlsomt afspejle dette.” – Forfatteren af webstedet

Konklusion fra forfatteren

“Med Vilhelmsens afgang står Badminton Danmark over for en ny fase. Det bliver interessant at se, hvem der træder i hans fodspor og hvilken retning de vil tage sporten i. Uanset hvad, er det klart, at Vilhelmsens indflydelse vil blive savnet.” – Forfatteren af webstedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *