Den danske badmintonspiller Blichfeldt skal spille mod verdensmesteren.
3 mins read

Den danske badmintonspiller Blichfeldt skal spille mod verdensmesteren.

Mia Blichfeldt triumferer i Dutch Open

Danmarks førende kvindelige badmintonspiller, Mia Blichfeldt, opnåede sin første sejr på World Tour, da hun søndag triumferede i Super 100-turneringen Dutch Open.

I finalen slog hun Qi Xuefei fra Kina med cifrene 21-16, 21-18.

“Det var fantastisk. Jeg har tabt tre finaler det seneste år, hvilket har været frustrerende, da jeg er en dårlig taber. Derfor var det en stor lettelse at vinde den sidste bold i går,” udtaler Mia Blichfeldt.

Nye forberedelsesmetoder

Blichfeldt valgte en anden tilgang til forberedelsen end tidligere finaler.

“Jeg har forsøgt at lære af mine nederlag og vende dem til noget positivt. Jeg ændrede min forberedelse til denne finale, hvilket virkede godt. Jeg stod op tidligt og løb en tur på 20 minutter allerede kl. 06.15. Jeg ankom til hallen en time før jeg skulle spille, så jeg ikke kunne nå at tænke for meget, men kunne gå direkte i gang med opvarmningen,” fortæller den 21-årige Blichfeldt.

Næste udfordring: ‘Olympisk verdensmester’

Blichfeldt har ikke meget tid til at fejre sejren, da hun allerede tirsdag skal i aktion ved et af sæsonens højdepunkter, Denmark Open i Odense.

Her skal hun møde den forsvarende verdensmester og OL-guldvinder, Carolina Marín, i første runde. De to har tidligere mødt hinanden tre gange, hver gang med Marín som vinder i to sæt.

“Det er fantastisk at have selvtilliden med til Odense, især når jeg skal spille mod Carolina. Jeg skal være skarp og klar til, at hun bare kører derudaf. Der er ingen nemme point, og man skal ikke give hende nogle lette point,” siger Mia Blichfeldt.

Danmark i ryggen

Blichfeldt føler, at hun er kommet tættere på Marín for hvert møde. Hun ser frem til at have Danmark i ryggen på hjemmebane og håber på at kunne give Marín kamp til stregen.

Forfatterens kommentar

“Mia Blichfeldts sejr i Dutch Open er et bevis på hendes stigende formkurve og hendes evne til at lære af tidligere nederlag. Hendes næste udfordring, mødet med Carolina Marín ved Denmark Open, vil være en spændende test af hendes evner på hjemmebane,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Mia Blichfeldt har bevist sit potentiale med sejren i Dutch Open. Hendes kommende kamp mod Carolina Marín ved Denmark Open vil være en afgørende test af hendes evner og forberedelsesteknikker. Uanset udfaldet, er det tydeligt, at Blichfeldt er en spiller, vi skal holde øje med i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *